Teetä omasta digikuvasta persoonallinen tapetti

Teetä omasta digikuvasta persoonallinen tapetti

06.02.2017

Miltä kuulostaisi oma mökkimaisema kotona tapettina seinällä? Tai parhaat reissukuvat etelänreissulta? Tai oma voimametsä läsnäoloa vahvistavine puineen? Tai vaikkapa mustavalkoinen kuvakollaasi omien lasten lapsuuden toilailuista? Photowallin printtipalvelun ansiosta tämä on nyt mahdollista muutamassa päivässä!

 

Tästä ei enää oman persoonallisen tapetin tulostamisen voi helpommaksi muuttua: katsot nettisivuilta ohjeet, kuinka sinun täytyy esimuokata omaa kuvaasi, lataat sen nettikaupan nettisivuilla kaupan tietokantaan ja lähetät kuvasta toimeksiannon. Maksat tilauksen ja muutaman päivän kuluttua valmis tapetti haluammillasi mitoilla ilmestyy kotiovellesi. Lähetyksen mukana tulee tietysti tarvittava määrä tapettiliimaa, jolla voit liimata tapetin seinään mukana tulevien ohjeiden mukaisesti vaikka samana iltana!

 

Näin helpoksi on tapetin tilaamisen ja teettämisen tehnyt ruotsalainen printtitapetteja, julisteita ja canvastauluja netissä myyvä Photowall tehnyt. Photowallilla on lisäksi satoja ja tuhansia omia printtejä ja malleja, joista voit valita mieleisesti canvas-tauluun tai valokuvatapettiin. Näin saat varmasti persoonallisen niin, ettei heti seuraavassa sisustuslehdessä ole vastaavaa!

 

Tapetteja ja canvas-tauluja voit teettä omista digikuvista, melkein mistä tahansa. Tietyt vaatimukset toki etenkin tapettiin tulevan kuvan laadulla on, sillä kuva suurennetaan moninmoninkertaiseksi. Tämän vuoksi pohjana oleva kuva ei voi olla valmiiksi suttuinen, vaan laadukas kuva isolla resoluutiolla. Voit myös muokata valokuvakollaasin omalla koneellasi omista digikuvistasi ja lähettää tämän kollaasin. Näin saat hauskan ja persoonallisen tapetin vaikka reissukuvista, lastesi lapsuuskuvista, eläimistäsi tai ihan mistä vaan ja samalla vanhat digikuvat muistoksi seinälle!

 

Tapetin teettäminen omasta valokuvasta ei tietysti ole mitään kovin edullista puuhaa. Siksi se kannattaakin suunnitella vain yhdelle seinälle. Esimerkiksi 4 metrin pätkä valokuvatapettia 2,5 metriä korkeaan huoneeseen maksaa noin 300-400 euroa. Persoonallinen ja kaunis lopputulos on kuitenkin varmasti tämän hinnan väärti!

 

Katso Photowallin oma kuvavalikoima täältä.


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun