Vanhat paperikuvat digikuviksi? Nyt siihen on loistava keino

Vanhat paperikuvat digikuviksi? Nyt siihen on loistava keino

17.11.2016

Vanhat paperikuvat saa digikuviksi nyt todella helposti: Google julkaisi älypuhelinobligaation pelkästään tätä varten. Älykkään ohjelman avulla vanhat paperikuvat on nopea ja helppo skannata laadukkaaseen digikuvamuotoon.

 

Google julkaisi vastikään sovelluksen älypuhelimille paperikuvien skannaamista varten. Pelkällä kameratoiminnolla "skannaaminen" älypuhelimien ja pilvipalveluiden arkistoihin on todella hidasta ja laatu on todella huono. PhotoScan sovellus on ilmainen ja se toimii IOS ja Android puhelimissa.

 

PhotoScan sovellus on suunniteltu skannaamaan nimenomaan laadultaan todella vaihtelevia kuvia sekä suuren määrän erilaisia kuvia. Sovellus skannaa jokaisesta kuvasta viisi eri versiota, joista yhdistää yhden kokonaisen ja hyvän kuvan. Kiiltäväpintaiset kuvat voi skannata erikseen toiminnolla, joka ottaa heijastukset pois. Sovellus tunnistaa kuvan reunat ja rajaa kuvan valmiiksi, mikä säästää melkoisesti paperikuvien arkistoijan aikaa. Sovellus ohjaa aluksi käyttäjää skannaamisessa.

 

Sovelluksella pystyy skannauksen jälkeen muokkaamaan esimerkiksi kuvan värejä, kääntämään kuvaa ja rajaamaan sitä uudestaan.

 

PhotoScanin avulla on helppo skannata vanhoja paperikuvia digikuviksi ja lähettää kuvat uudestaan tulostettavasti. Voit ladata tulostettavaksi menevät digikuvat suoraan netissä pilvipalveluista tai oman koneesi tai puhelimesi kansioista. Näistä kuvista voit tehdä myös upeat kuvakirjat ja muut lahjat. Katso enemmän ideoita suoraan Ifolorin sivuilta.


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun