Valokuvasta on tullut kiva retrojuttu - kuvamuki sen sijaan on nähty

24.08.2017

Valokuva ei suinkaan ole painumassa historian unohduun, ei nyt digiaikanakaan, vaan valokuvauksen ammattilaisten mielestä se on noussut uuteen arvoon. Valokuvasta on tullut retroa, arvostettava, hieno asia, joka ei ole jokapäiväistä arkea.

 

Aamulehti kysyi Suomen ammattivalokuvaajien toiminnanjohtaja Anna Kaleva-Tsagklasilta, kuinka valokuvan asema on digikuvan aikana muuttunut. Kaleva-Tsagklasin mukaan valokuva ei ole missään vaiheessa kuollut, vaikka suurin osa digikuvista jää bittiavaruuteen.

- Nuoriso.. » Lue lisää

Teetä omasta digikuvasta persoonallinen tapetti

06.02.2017

Miltä kuulostaisi oma mökkimaisema kotona tapettina seinällä? Tai parhaat reissukuvat etelänreissulta? Tai oma voimametsä läsnäoloa vahvistavine puineen? Tai vaikkapa mustavalkoinen kuvakollaasi omien lasten lapsuuden toilailuista? Photowallin printtipalvelun ansiosta tämä on nyt mahdollista muutamassa päivässä!

 

Tästä ei enää oman persoonallisen tapetin tulostamisen voi helpommaksi muuttua: katsot nettisivuilta ohjeet, kuinka sinun täytyy esimuokata omaa kuvaasi.. » Lue lisää

Vanhat paperikuvat digikuviksi? Nyt siihen on loistava keino

17.11.2016

Vanhat paperikuvat saa digikuviksi nyt todella helposti: Google julkaisi älypuhelinobligaation pelkästään tätä varten. Älykkään ohjelman avulla vanhat paperikuvat on nopea ja helppo skannata laadukkaaseen digikuvamuotoon.

 

Google julkaisi vastikään sovelluksen älypuhelimille paperikuvien skannaamista varten. Pelkällä kameratoiminnolla "skannaaminen" älypuhelimien ja pilvipalveluiden arkistoihin on todella hidasta ja laatu on todella huono. PhotoScan sovellus on ilmainen.. » Lue lisää

Milloin digikuvia kannattaa tulostaa itse?

13.09.2016

Digikuvia on nykyään niin helppoa ja nopeaa teettää netissä, että monellakaan ei ole kotona tulostinta ollenkaan. Kotitulostimet ovat kuitenkin tänä päivänä todella edullisia ja joskus sille olisi hyvinkin tarvetta. Milloin digikuvia kannattaisi tulostaa kotona?

Digikuvia voi tulostaa netistä edullisimmillaan muutamalla sentillä kappaleelta, mikäli teettää suuria määriä. Sekä kuvien lähettäminen että teettäminen kestää vain muutaman päivän.. » Lue lisää


Siirry alkuun