Tulostinmusteet verkosta

Tulostinmusteet verkosta on helppo ostaa niihin erikoistuneista nettikaupoista. Valintatyökalujen avulla on helppo löytää omaan tulostimeen sopivat musteet, ja hinnat ovat yleensä varsin edullisia. Näin kannattaa tilata kerralla suurikin määrä musteita, jotta ne eivät lopu kesken.

Esimerkiksi InkClubista musteen ja laservärien ostaminen on edullista ja helppoa. Inkclubin valikoima musteita on valtaisa ja heiltä löydätkin musteen suureen osaan tulostimia ja monitoimilaitteita. Tämän lisäksi inkClubilta löydät niin alkuperäistarvikkeet kuin yrityksen omat korkealaatuiset tuotemerkit. Merkkinä hyvästä laadusta, laajasta valikoimasta ja erinomaisesta asiakaspalvelusta InkClubilla on yli 3 miljoonaa asiakasta eri puolilla Eurooppaa. Inkclub alennuksia voit katsoa tulostinmusteet.fi -sivustolta. Ostokset voit maksaa laskulla 10 vuorokautta toimituksen jälkeen. Muita maksutapoja ovat maksu PayPal maksupalvelun kautta, luottokortilla tai pankin suoramaksulla. Kun teet tilauksen ennen kello 12, lähetetään ostoksesi vielä saman päivän aikana. Toimitus on ilmainen, jos teet ostoksia kahdessa yrityksen verkkokaupassa. Tämä tarkoittaa ostosta joko InkClubista, DustClubista tai BatterClubista.

Finink, NordicInk ja Mustekasetti

Tulostinmusteet voi hankkia verkostaFininkiltä saat tosi halvat musteet turvallisesti. Finink on täysin suomalainen yritys ja tarjoaa asiakkailleen kaikkiin tuotteisiin 14 päivän palautusoikeuden. Taloustutkimuksen mukaan Finink on tunnetuin suomalainen mustekauppa verkossa ja syystä. Yrityksen valikoima musteissa on laaja ja tilaaminen on helppoa ja edullista. Toimitus maksaa maksimissaan 4,95 € riippumatta tilauksen suuruudesta. Uutena asiakkaana pääset kokeilemaan Fininkin laadukkaita tuotteita ilmaiseksi. Jos et ole vielä käyttänyt Fininkin ilmaisetua, kannattaa tilata tutustumistuote viimeistään nyt. Voi valintasi mukaan tilata joko yhden mustan tarvikepatruunan tai 10-kuva kokoista valokuvapaperia ilmaiseksi. Toimitukset hoitaa Posti ja maksaa voi maksukortilla tai verkkopankissa.

112ink on kansainvälinen verkkokauppa, jonka pääkonttori on ruotsissa. Yritys myy laadukkaat mustepatruunat ja laserkasetit useimpiin tulostimiin. Valikoima onkin siis laaja. Ostokset voi maksaa läpi vuorokauden auki olevassa verkkokaupassa maksukortilla, verkkopankissa tai suoramaksulla. Kaikki toimitukset ovat ilmaisia. Alle kahden kilon paketit toimitetaan kirjeinä, tätä suuremmat pakettina. Toimitusaika vaihtelee varastotilanteen ja toimitustavan mukaan. Tavallisesti toimitus on perillä määränpäässään kolmessa tai neljässä työpäivässä. 95 % tilauksista kuitenkin pystytään postittamaan jo samana päivänä tilauksen jättämisestä. Kanta-asiakkaaksi liittyminen tekee tilaamisesta helpompaa, nopeampaa ja halvempaa. 112inkin kanta-asiakkuus on ilmainen ja tuo mukanaan monia vain kanta-asiakkaille kohdennettuja tarjouksia.

Mustekasetista löydät yrityksen nimen mukaisesti muun muassa mustekasetteja. Musteissa valikoima onkin laaja ja laadukas. Uusi asiakas pääsee toteamaan tämän laadun aivan ilmaiseksi. Mustekasetista löydät musteet tavallisimpiin tulostimiin ja monitoimilaitteisiin kuten Brother, Canon, Epson, Dell ja Lexmark. Juuri sinun tulostimeesi sopivan kasetin ostaminen ei ole ollut koskaan yhtä helppoa kuin se on Mustekasetissa. Sinun täytyy ainoastaan syöttää tulostimesi malli yrityksen sivuilla ja hakukone etsii sinulle sopivat tuotteet. Toimitustapoja on useita erilaisia tarjolla ja toimituskulut riippuvat valitusta toimitustavasta. Toimituskulut verkkomaksulle ovat 3,90 euroa/lähetys, postiennakolle 7,90 euroa tai laskulle 5,90 euroa lähetyksen koosta riippumatta.. Halvimmalla asiakas pääsee käsiksi tilaukseensa, noutamalla sen yrityksen toimipisteestä. Toimitusaika on useimmiten alle kolme päivää. Tilauksen voi maksaa tavallisimmilla maksukorteilla, verkkopankissa, laskulla ja postiennakolla.

Shopping4net on verkkokauppa, joka myy muun muassa tulostustarvikkeita. Liikkeestä löydät siis paperit, mustepatruunat ja värikasetit. Valikoima on laaja ja hinnat edulliset. Shopping4netin hintatakuu varmistaa, että et koskaan maksa musteistasi liikaa. Verkkokaupassa voit maksaa ostoksesi luottokortilla tai laskua vastaan. Laskulla maksettaessa maksuaikaa on 14 päivää. Tilauksen toimitus maksaa joko 4,99 tai 9,99 €. Hinta riippuu tilauksen koosta ja painosta. Toimitukset ovat ripeitä. Ennen 14:00 vastaanotetut tilaukset varastotuotteista, pyritään lähettämään saman päivän aikana. Tämä ei tosin koske Ahvenenmaata, sillä Shopping4net ei toimita tilauksia Ahvenanmaalle tullisäännöistä johtuen.

Edellä lueteltujen kauppojen lisäksi mustekasetteja saa edullisesti esimerkiksi NordicInk kaupasta. NordicInk on myynyt mustekasetteja vuodesta 1998 lähtien ja he lupaavat halvimmat hinnat .

Tulostinmusteet tiivistetystiEi yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun