Kuvalahjat digikuvista

Lahjan ostaminen on toisinaan hankalaa. Sitä haluaisi antaa jotain persoonallista ja omatekoista, mutta jos jo ala-asteella reputti käsityön, kuvaamataidon ja musiikin, niin vaihtoehdot ovat joko huonoja tai vähissä. Kuvalahjoja digikuvista on tarjolla netissä monenlaista, ja ne viestivät asiaan paneutumista ainakin osittain samalla tavoin, kuin itse tehty kaunis maalaus, nikkaroitu linnunpönttö tai lurautettu balladi. Kuvalahjojen ostaminen on myös helppoa. Verkossa monet kuvatuoteyritykset tarjoavat kuvalahoja, joten valikoima on laaja ja myös laadukas. Kuvalahjan suunnittelu on varsin helppoa ja jopa mukavaa ajanvietettä. Verkkosivujen kehittyneet työkalut ja apuvälineet helpottavat asiakkaan työtä täydellisen lahjan suunnittelussa ja kuvien osaavassa sijoittelussa.

Yhteensä: 2 kuvaliikea
Valitse kategoria
X
Canvas-taulut
Hiirimatot
Julisteet
Jääkaappimagneetit
Kalenterit
Kehyskuvat
Kuvakirjat
Kuvakortit
Kuvamukit
Lahjakortit
Palapelit
Paperikuvat
Puhelinkuoret
Seinäkellot
Tyynyt
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Laaja valikoima erilaisia kuvalahjoja

Kuvamuki on persoonallinen lahjaKuvatuoteyritysten liki mikä tahansa tuote voidaan mieltää lahjaksi. Kehystetty kuva, suurempi taulu, kalenteri, jopa pelottava taikamuki voisivat kaikki olla mieleisiä lahjoja. Lahjaa etsiessä kuluttaja usein eksyy Photoboxin ja Spreadshirtin sivuille. Molemmilla yrityksillä on erinomaisen laaja valikoima tuotteita, jotka soveltuvat erinomaisesti lahjaksi.

Photoboxin varsinainen lahjavalikoima on yhdeksän ainutlaatuisen tuotteen suuruinen. Valikoimasta kuitenkin erottuu edukseen mielenkiintoinen ja haastava palapeli omasta kuvasta. Palapeliä on tarjolla kahdessa eri koossa. Pienempi palapeli on kooltaan 27 x 18 x 0,2 cm ja se on leikelty kolmeenkymmeneen palaan. Materiaaliltaan palapeli on vahvaa ja kestävää kartonkia. Tulostuksessa päälipinnasta on saatu erittäin kiiltävä. Tulostuslaatu on erinomainen. Suurempi palapeli on mitoiltaan 40,5 x 28,5 x 0,2 cm. Palapelissä on 108 palaa. Muilta ominaisuuksiltaan palapelit vastaavat toisiaan. Palapeli omasta kuvasta on jännittävä ja hieman erilainen lahja ystävälle tai tuttavalle. Photoboxilta löydät myös muita kuvalahjoja. Hellyttävät pehmolelut pukeutuneina kuvalliseen t-paitaan ovat suloinen lahja läheisemmälle ystävälle. Valikoimasta löytyy sarvekas hirvi, teddykarhu ja valloittava halinalle. Pehmolelut ovat kooltaan noin 20 x 20 cm, ja paitaan painettu kuva on maksimissaan 5 x 7 cm.

Spreadshirt on kansainvälinen yritys, joka myy monenlaisia vaatteita, asusteita ja tarvikkeita. Lahjaideana paras lienee t-paita omalla kuvalla. Spreadshirt takaa nopean tuotannon, korkealaatuiset painatusmenetelmät, avuliaan asiakaspalvelun ja pettyneille asiakkaille reilut palautusoikeudet. Sivuilla paitojen suunnittelu on helppoa ja yksinkertaista. Oman kuvan lisääminen paitaan onnistuu jokaiselta hieman kokemattomammalta vaatesuunnittelijaltakin. Edullisen paidan lisäksi valikoimasta löytyy hieman kalliimpiakin tuotteita paremmille ystäville. Asiakas pystyy kustomoimaan kaikkia tuotteita liki tahtomallaan tavalla. Amerikkalaista vapautta symboloiva college-takki olisi varmasti monelle mieleinen lahja. Toisaalta Eastpak Delegate -olkalaukku on käytännöllinen ja kestävä lahja. Kustomoituna laukku erottuu selvästi ja takaa kateelliset katseet.

Kuvalahjat saa kätevästi omista kuvista

Kuvalahjojen tilaaminen digikuvista on helppoa verkossa. Jopa ulkomailta toimitukset ovat nopeita ja ostaminen turvallista. Spreadshirt hyväksyy maksut Visalla, Mastercardilla ja American Expressillä. Tämän lisäksi maksun voi hoitaa PayPalilla. Toimitukset meren takaa Suomeen ovat erinomaisen nopeita, ja kestävät vain viidestä seitsemään päivään. Kotimaisissa verkkokaupoissa kuvalahjoja ostettaessa maksutapoja on useasti enemmän tarjolla. Maksaa voi luottokorttien lisäksi ainakin verkkopankissa. Useat liikkeet hyväksyvät myös osamaksun, laskulla maksamisen ja postiennakon. Spreadshirtin hyväksymä PayPal on vielä Suomessa harvinainen, kuten on myös mobiilimaksu. Toimitukset eivät ole kotimaassa juurikaan, jos ollenkaan, nopeampia. Verkkokauppojen toimitusaika kuvatuotteille on tavallisesti muutamasta päivästä kahteen viikkoon. Toimitusta voi usein hieman nopeuttaa, mutta tämä tarkoittaa asiakkaalle lisämaksua. Tavallisen toimituksen hoitaa Posti tai Matkahuolto; nopeutta vaadittaessa turvaudutaan usein kuriiriin.

Kuvalahjat omista digikuvistaEi yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun