Kuvakirjat

Kuvakirja on uusi ja upea tapa nauttia omista kuvista. Kuvakirjan kokoaminen on vaivatonta, helppoa ja mukavaa. Siinä missä vanhanaikaisista valokuva-albumeista kuvat irtoilivat tarrojen ja liiman pettäessä, kuvakirja kestää ja kestää, mahdollisesti jopa tuleville sukupolville. Kuvakirjat saat tehtyä netissä nopeasti. Kuvatuoteyritysten verkkosivuilla ohjelmat auttavat ja ennakoivat kuluttajien tarpeita ja tekevät omien kuvien täyttämisestä kuvakirjaan antoisaa ja rentouttavaa puuhaa. Olkoon sitten kyse arkipäivän hetkistä tai elämän suurista virstanpylväistä, kuten lapsen syntymä, häät tai huikea matka, Kuvakirja tallentaa muistot elävinä ja valloittavina. Kuvakirjat ovat täydellinen keino vailla vertaa tallentaa muistoja. Kannattaa harkita myös mahdollisuutta laatia yksi taskukokoinen kuvakirja, jota voit kuljettaa mukana.

Yhteensä: 2 kuvaliikea
Valitse kategoria
X
Canvas-taulut
Hiirimatot
Julisteet
Jääkaappimagneetit
Kalenterit
Kehyskuvat
Kuvakirjat
Kuvakortit
Kuvamukit
Lahjakortit
Palapelit
Paperikuvat
Puhelinkuoret
Seinäkellot
Tyynyt
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Kuvakirjoista löytyy monia vaihtoehtoja

Kuvakirjan laatiminen verkossa kuvatuoteyrityksen sivuilla on jopa yllättävän helppoa ja palkitsevaa. Kuvakirjan pystyt laatimaan monen eri yrityksen sivuilla, mutta suosituimpia lienevät Photobox ja Ifolor. On hyvä muistaa, että kuvakirjan laatiminen ei välttämättä vaadi suurta tapahtumaa tai juhlaa. Myös arjen hetkistä voit kasata ainutlaatuisen ja mielenkiintoisen kirjan, jota on mukava selailla myöhemmin yksikseen tai kaveriporukalla. Luomalla uniikin kuvakirjan, pystyt jakamaan rakkaimmat muistosi läheistesi kanssa. Verkossa valittavanasi on laaja valikoima erilaisia kirjamalleja ja kokoja. Kannattaa huomioida, että kuvakirja on myös erinomainen lahjaidea, joka ilahduttaa varmasti lahjansaajaa. Kuvakirja kun on lahjana ainutlaatuinen ja takaa, että lahjan eteen on täytynyt nähdä hieman vaivaa. Kuvakirjaan kannattaa koota lomamatkojesi parhaimmat ja hauskimmat otokset. Lomakirjaa selaamalla voit nauttia matkoistasi vielä vuosienkin kuluttua. Pystyt talvipakkasillakin matkaamaan tuttuihin tunnelmiin palmujen alle.

Kuvakirjat ovat oiva lahjaidea

Kuvatuoteyritysten valikoimat verkossa ovat erittäin kattavat ja tarjonnasta löytyy kirjoja moniin eri tarpeisiin. Sinun asiakkaana täytyy vain valita niistä itsellesi sopivin. Vaihtoehdot eroavat toisistaan muun muassa käytetyissä materiaaleissa, sivukoossa, sivumäärässä ja pinnoitteessa. Pohjamalleja on usein lukuisia käytettävissä. Nämä mahdollistavat kirjan eläväisen lookin. Sinun ei siis välttämättä tarvitse aloittaa kirjan tekoa aivan alusta asti. Pohjamallia pystyy muokkaamaan vielä enemmän omansa näköiseksi tarkkaan valikoitujen kuvien ja inspiroivien tekstien avulla. Kansi on äärimmäisen tärkeä asia kuvakirjassa. Se on useimmiten kuitenkin ensimmäinen asia, joka kirjasta nähdään. Toisaalta tukeva kansi antaa arvokkaan kuvan, joka kantaa sisältöönkin. Kansivärejä on usein monia tarjolla ja valinta kannattaakin tehdä tarkasti, sisältöön sopivaksi. Joissain kuvakirjoissa on ikkunallinen kansi, jonka taakse voit valita lempikuvasi. Joihinkin kirjoihin on mahdollista saada myös kierresidonta. Tätäkin valintaa kannattaa miettiä tarkkaan ja pohtia minkälaiseen kirjaa kyseinen sidontamalli sopii.

Kuvakirjojen tekeminen ja tilaaminen

Kuvakirjojen tekeminen omista kuvista on helppoa ja nopeata. Photoboxin ja Ifolorin sivuilla laadit kirjan ennen kuin huomaatkaan. Verkkokaupasta ostaminen on aivan yhtä vaivatonta, kuin itse kirjan tekeminenkin. Useimmat kuvatuoteyritykset verkossa tarjoavat monia eri maksutapavaihtoehtoja. Maksukortilla tai verkkopankissa maksaminen ovat varmasti tavallisimmat tavat, mutta maksutapojen kirjoa kasvaa jatkuvasti. Useat yritykset hyväksyvät myös osamaksun tai laskulla maksamisen. Mobiilimaksu ja PayPal ovat vielä varsin harvinaisia maksutapoja, mutta vaikuttavat yleistyvän jatkuvasti.

Verkkokaupat toimittavat ostoksensa nopeasti. Riippuen tilatusta tuotteesta, toimitusaika kuvatuoteyrityksillä vaihtelee muutamasta päivästä kahteen viikkoon. Johtuen kuvakirjojen suhteellisen suuresta työmäärästä, kuvakirjojen toimitusaika sijoittunee mediaanin yläpuolelle. Toimitusmaksu ei yleensä sisälly hintaan vaan lisätään laskun loppusummaan. Jotkut, joskin harvat, kuvatuoteyritykset tarjoavat ilmaisen toimituksen riittävän suurista tilauksista.

Kuvakirjat omista kuvistaEi yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun