Kutsukortit netistä

Suurien juhlien lähestyessä on aika miettiä, minkälaiset kutsukortit vieraille halutaan lähettää. Kauppojen geneeriset kortit ovat varmasti helppo ja vaivaton ratkaisu juhlijalle joka haluaa mennä siitä missä aita on matalin. Jos kuitenkin haluat nähdä hieman vaivaa kutsukorttien suunnittelussa, oli sitten kyseessä kutsukortti häihin, rippijuhliin tai syntymäpäiville, kannattaa tarkistaa verkon kuvapalveluyritysten tarjonta.

Yhteensä: 9 kuvaliikea
Valitse kategoria
X
Canvas-taulut
Hiirimatot
Julisteet
Jääkaappimagneetit
Kalenterit
Kehyskuvat
Kuvakirjat
Kuvakortit
Kuvamukit
Lahjakortit
Palapelit
Paperikuvat
Puhelinkuoret
Seinäkellot
Tyynyt
Valokuvatapetit
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Mittava valikoima erilaisia kutsukortteja

Itse tehdyt kutsukortit Kutsukorttien teettäminen verkossa omista valokuvista tai kuvista on helppoa ja vaivatonta puuhaa. Verkossa on lukuisia yrityksiä, jotka tarjoavat tällaisen palvelun sivuillaan. Vistaprint on eräs näistä kuvatuoteyrityksistä. Vistaprintin valikoimassa on lukuisia uniikkeja malleja ja pohjia. Sivuilla voit yhdistää nämä valmiit pohjat suosikkikuviisi, näin luoden unohtumattoman kutsukortin, jolle ei sanota ei. Kutsukortteja saat ostettua myös muun muassa Ifolorilta, Smartphotosta tai Eirikuvalta.

Ifolorilta korttien ostaminen on vaivatonta ja mukavaa. Oli tuleva juhla sitten synttärit, häät tai konfirmaatio, korttien suunnittelu omista kuvista tai valokuvista on hauskaa ajanvietettä. Ifolorin sivut tekevätkin jokaisesta asiakkaasta ammattitaitoisen korttidesignerin. Kutsukortit ovat yksilöllisiä, ja toive osallistumisesta juhlaan lähtee suoraan sydämestä, kun kortin tekoon on nähty hieman enemmän vaivaa. Erilaisia pohjia on tarjolla runsaasti tarjolla, joten pystyt toivottamaan vastaanottajan tervetulleeksi usealla eri tavalla.

Smartphoton valikoimassa on runsas määrä erilaisia kutsukortteja. Aloittaessaan kutsun suunnittelun ensiksi asiakkaan täytyy päättää kortin koko ja mahdollinen taitos. Kortin reunoja voi myös niin toivottaessa pyöristää. Smartphoton kutsukorttikoot alkavat pienoisesta 8,50 x 5,00 cm mallista ja jatkuvat aina suureen 21,00 x 15,00 cm kokoon asti. Näyttävän ja yksilöllisen kutsukortin viimeistelet ylellisellä kirjekuorella, jotka sopivat kortin henkeen ja tyyliin erinomaisesti. Smartphotolta kutsukorttien suunnitteleminen ja tilaaminen on helppoa. Sivuilta löytyvät mallit ja pohjat mahdollistavat kutsujen teon mitä erilaisimpiin juhliin.

Eirikuvan kutsukortti on nimeltään Save The Date kortti. Kortit ovat kooltaan 10 x 20 cm. Korttimalleja valikoimasta löytyy niin pysty- kuin vaakamallisina. Kortti on tulostettu aidolle valokuvapaperille. Erilaisia valmiita pohjia on tarjolla lukuisia, joten Eirikuvan valikoimasta löydät sopivan kutsun niin kaverille kuin isovanhemmallekin. Kutsukorttiin voit luonnollisesti liittää kuvasi lisäksi myös tekstiä. Eirikuvalla kutsukorttien hintaan sisältyy myös kirjekuori jokaiselle kortille!

Kutsukortit on nopea tilata myös omista kuvista

Kutsukorttien tilaaminen omilla kuvilla tai valokuvilla on uskomattoman helppoa ja vaivatonta. Verkkokaupat ovat suunnitelleet sivunsa niin, että korttien suunnittelu ei vie valtavasti aikaa, eikä vaadi aiempaa osaamista. Itse asiassa korttien suunnittelu onkin mukavaa ja rentouttavaa ajanvietettä, johon voivat osallistua myös perheen pienimmät. Olipa kyseessä häät, syntymäpäivät tai rippijuhlat, kortit valmistuvat alta aikayksikön jos niin haluat. Kutsukorttien tilaaminen omilla kuvilla on helppoa myös johtuen verkkosivujen runsaista maksu- ja toimitustapavaihtoehdoista.

Korttien toimitusajat tapaavat vaihdella muutamasta päivästä aina kahteen viikkoon, joten korttien ostoa ei kannata jättää tästäkään syystä aivan viime hetkeen. Kuvatuoteyritys Photoboxista tilaus saattaa onnistua jopa vailla toimituskuluja. Jos tilauksesi loppusumma ylittää 25 €, tarjoaa Photobox juhlamielellä toimituksen täysin vailla velotusta. Ifolorilla, kuten myös monella muulla kuvatuoteyrityksellä, toimitusajat vaihtelevat riippuen tilatusta tuotteesta. Kortit pyritään postittamaan kolmen arkipäivän sisällä tilauksesta. Ostokset voi verkkokaupoissa maksaa yleisimmillä maksukorteilla tai verkkopankissa. Jotkut yritykset hyväksyvät myös osamaksun tai maksamisen laskulla. Mobiilimaksu on yleistynyt maksutapana viime aikoina. Suurin osa yrityksistä käyttää toimituksissaan Itellan palveluita. Pikaisissa lähetyksissä saatetaan turvautua kuriiriin.

Kutsukortit omista kuvista tiivistetystiEi yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun