Kiitoskortit netistä

Yhteensä: 9 kuvaliikea
Valitse kategoria
X
Canvas-taulut
Hiirimatot
Julisteet
Jääkaappimagneetit
Kalenterit
Kehyskuvat
Kuvakirjat
Kuvakortit
Kuvamukit
Lahjakortit
Palapelit
Paperikuvat
Puhelinkuoret
Seinäkellot
Tyynyt
Valokuvatapetit
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Kun juhlat on juhlittu ja arki on edessä, on hyvä muistaa henkilöitä, jotka osallistumisellaan tekivät juhlistasi ikimuistoiset. Jos saamasi lahja ei ollut mieleinen tai juhliisi osallistunut henkilö epämiellyttävä, saattaa kaupan kiitoskortti olla riittävä valinta. Toisaalta jos juhlissa oli mukavaa, seura sinun makuusi ja mahdollisesti jopa lahjat avokätisiä, niin eikö kannata panostaa myös hieman kiitoskorttiin? Suurella todennäköisyydellä vilpittömältä vaikuttava kiitos, jonka eteen on nähty hieman vaivaa, varmistaa kyseisen vieraan osallistumisen ja arvokkaan lahjan myös seuraavilla syntymäpäivillä tai seuraavan kerran avioliiton satamaan astellessasi.

[[kauppavertailu:ifolor, smartphoto, photobox]]

Kiitoskortti digikuvastaKiitoskorttia hankittaessa kannattaakin siis nähdä hieman vaivaa ja suunnata verkon kuvatuoteyritysten sivuille. Pieni panostus tässä saattaa nimittäin maksaa itsensä moninkertaisena takaisin vuosien saatossa. Verkossa kiitoskorttien suunnittelu on tämän lisäksi mukavaa touhua. Voit liittää suosikkikuvasi juhlista korttiin. Näin osallistuja näkee, että olet uhrannut muutaman mietteen häntä osallistumisesta kiittääksesi.

Kiitoskorttien teettäminen verkossa omista valokuvista tai kuvista on helppoa ja vaivatonta puuhaa. Kiittäminen ei ole ollut koskaan näin helppoa. Verkossa on lukuisia yrityksiä, jotka tarjoavat tällaisen palvelun sivuillaan, mahdollistaen vaivattoman kiittämisen. Vistaprint on yksi näistä monista kuvatuoteyrityksistä. Vistaprintin valikoimassa on monia uniikkeja malleja ja pohjia. Sivuilla sinä voit yhdistää nämä valmiit pohjat suosikkikuviisi, näin luoden unohtumattoman kiitoskortin.

Kiitoskortteja saat tilattua myös muun muassa Ifolorilta, Smartphotosta tai Eirikuvalta. Ifolorilta korttien ostaminen on vaivatonta ja mukavaa. Mistä tahansa sitten kiitätkin, osallistumisesta synttäreille, häihin, konfirmaatioon, nimppareille, komeasta syötöstä jalkapallopelissä tai vaikkapa koulutehtävissä auttamisesta, kiitoskorttien suunnittelu omista kuvista tai valokuvista on hauskaa ajanvietettä. Ifolorin sivut tekevät jokaisesta aloittelevasta korttisuunnittelijasta ammattitaitoisen korttidesignerin. Kiitoskortit ovat yksilöllisiä, ja näin kiitos lähtee suoraan sydämestä. Vastaanottaja varmasti arvostaa kiitosta enemmän, kun kortin tekoon on nähty hieman vaivaa. Erilaisia pohjia on tarjolla runsaasti, joten pystyt kiittämään usealla eri tavalla, eri kielillä ja eri hengessä.

Smartphoton valikoimassa on runsas määrä erilaisia kiitoskortteja. Havaittuaan kiitoksen tarpeen ja päätyessään kortin tekoon täytyy asiakkaan ensiksi päättää kortin koko ja mahdollinen taitos. Kortin reunoja voi myös niin toivottaessa pyöristää, jotta kiitettävä ei sokaise itseään terävällä kulmalla. Smartphoton kiitoskortit alkavat kooltaan pienoisesta 8,50 x 5,00 cm mallista ja jatkuvat aina suureen 21,00 x 15,00 cm kokoon asti. Näyttävän ja yksilöllisen kiitoskortin viimeistelet ylellisellä kirjekuorella, jotka henkivät kiitollisuutta. Smartphotolta kiitoskorttien suunnitteleminen ja tilaaminen on helppoa. Sivuilta löytyvät mallit ja pohjat mahdollistavat mitä erilaisimman kiittämisen.

Eirikuvan kiitoskortti on kooltaan 10 x 20 cm. Laajasta valikoimasta korttimalleja löytyy niin pysty- kuin vaakamallisina. Kiitos on tulostettu aidolle valokuvapaperille. Erilaisia valmiita pohjia on tarjolla lukuisia, joten Eirikuvan valikoimasta löydät varmasti sopivan mallin. Kiitoskorttiin voit luonnollisesti liittää kuvasi lisäksi myös tekstiä. Eirikuvalla kiitoskorttien hintaan sisältyy myös kirjekuori, joka-ainoalle kortille!

Kiitoskorti on kätevä ostaa netistä

Kiitoskorttien ostaminen on helppoa ja vaivatonta. Sen sijaan että kiertäisit kirjakauppoja geneerisiä kortteja etsien, kannattaa suunnata verkkokauppoihin suunnittelemaan omat yksilölliset kortit. Verkkokaupoissa on valtava valikoima erilaisia pohjia, jotka soveltuvat mitä erilaisimpaan kiittämiseen. Voit kiittää osallistumisesta, olemisesta, muistamisesta tai likimain mistä tahansa. Ostaminen on vaivatonta verkkokaupassa. Suurin osa verkkokaupoista tarjoaa monia erilaisia maksutapavaihtoehtoja. Voit maksaa ostoksesi niin yleisimmillä maksukorteilla kuin verkkopankissa. Monet verkkokaupat hyväksyvät myös maksamisen laskulla ja osamaksulla. Postiennakko saattaa myös olla vaihtoehtona tarjolla joissakin liikkeissä. PayPal ja mobiilimaksu ovat yleistyneet viimeaikoina maksutapoina, mutta ovat vieläkin kovin harvinaisia. Virtuaalivaluuttaa ei hyväksy maksutavaksi kuin ani harva kuvatuoteyritys verkossa.

Kiitoskorttien tilaaminen omista kuvistaEi yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun