Fotonetti

Fotonetti

82.9
(8)

   Fotonetti Oy on suomalainen perheyritys, jonka kaikki tuotteet valmistetaan omassa tuotantolaitoksessa Torniossa.

   Kuvakauppa Fotonetin valikoima kattaa tavalliset valokuvat ja niiden suurennokset, kuvakirjat, kortit ja erilaiset taulut. Perinteiset kuvat ja suurennokset ovat tarjolla asiakkaan laatuvaatimuksista riippuen Vakiona, Prona tai Pikalinjalta. Pikalinja on oikea valinta asiakkaalle, joka ei tarvitse Vakion erikoisvalintoja eikä valtavaa valikoimaa kuvakoissa. Tarjolla on siis Fotonetin kolme suosituinta kuvakokoa sekä kuvaa voi rajallisesti manipuloida automaattisella kuvanparannuksella.

   Asiakkaan ostokokemusta kohentavat päiväyksen valinta ja todella nopea tilausjärjestelmä. Tästä onkin monilla hyviä kokemuksia. Tilaukseen on mahdollista kerralla siirtää jopa tuhat kuvatiedosta, mutta tilauksen maksimi kuvamäärää ei ole rajattu. Vakio-kuvat vaativat Adobe Flash Player –lisäosan, siinä missä Pikalinjalla silvittiin pelkällä tavallisella selaimella. Vakio-kuvissa pystyt käyttämään HR-valotusta. Vakio on hyvin monipuolinen palvelu, joka tarjoaa aidot valokuvat. Valikoima ulottuu 10-kuvasta aina jättimäisiin suurennoksiin. Asiakkaalla onkin mahdollisuus valita kuvansa monissa eri koissa. Pro on Fotonetin kuvavaihtoehdoista laadukkain. Pro mahdollistaa kuvien tuottamisen juuri asiakkaan haluamassa koossa. Tuotanto on aina värihallittua. Paperina Prossa käytetään Fujifilm DP II Professional ammattipaperia. Paperin voi valita kiiltäväpintaisena tai mattana.

   Kuvatuoteyritys Fotonetilta asiakas saa myös tilattua upeita kortteja, jotka on painettu aidolle valokuvapaperille. Kortin suunnittelu on helppoa, johtuen sadoista valmiista korttipohjista. Laadukkaat kortit onkin siis uskomattoman helppo luoda ja tilata.

   Canvas-taulu ihana tapa saada oma suosikkiotos kotiin näkyville ja vieraidenkin ihasteltavaksi. Canvas on ripustusvalmis kiilapuihin pingoitettava kangas, joka tuo kuvan värit ainutlaatuisesti esille. Rakenteeltaan erittäin jykevissä kiilapuissa on patentoitu, helppokäyttöinen automaattinen kiristysmekanismi. Uskomattoman upea canvas-taulu parhaimmillaan elävöittää ja pehmentää kodin sisustusta. Taulun yksi ominaisuus on myös se, että se imee ääntä ja vähentää huonetilan kaikua. Canvaksia voit tilata useissa eri koissa ja muodoissa. Tämänkin ansiosta Canvas soveltuu moneen tilaan. Mitään rajoituksia käytetylle kuvalle ei ole ja Canvaksen aiheeksi sopivatkin yhtä hyvin maisemat kuin lapset tai lemmikkisi.

   Vaihtoehto Canvakselle on alumiini, joka on uusi sisustuselementti. Voitkin luoda kestävän ja arvokkuutta henkivän taulun omasta kuvastasi. Alumiinista valmistettaessa välittyy kuvaan nykyaikainen kevyt ilme ja upea kuvanlaatu. Alumiiniset taulut ovat helppoja ripustaa kotiin tai tarvittaessa jopa näyttelytilaan. Alumiinille ominaista on se, että se pitää muotonsa erittäin hyvin ja säilyy muuttumattomana monissa olosuhteissa pitkiä aikoja. Alumiinitaulu on valittavissa joko puolimattaisella valokuvapinnalla tai canvaksisella kangaspinnalla. Siinä missä Canvakselle sopi aihe jos toinenkin, alumiini on elementissään fantastisesti maisemakuvissa ja muotokuvissa. Alumiinitaulu voi luonnollisesti olla vaaka tai pystyotos.

   Fotoneistä tilaaminen

   Fotonetti kuvakaupasta ostaminen on edullista, helppoa ja turvallista. Tilauksen voi maksaa luottokortilla tai pankin e-maksulla. Toimitukset ovat ripeät ja niiden kustannukset kohtuulliset. Pienet paketit toimitetaan Postin ykköskirjeenä. Suurempien tilausten kohdalla käytössä on postipaketti. Toimituskulut ja toimitusaika vaihtelevat tuotteittain sekä riippuvat luonnollisesti asiakkaan fyysisestä etäisyydestä yritykseen. Pro ja Vakio kuvatilaukset sekä korttitilaukset Fotonetti pyrkii toimittamaan seuraavana työpäivänä tilauksesta. Pikalinjatilauksiin tarvitaan useimmin vielä toinenkin työpäivä, ennen kuin paketti saavuttaa asiakkaan. Valokuvakirjojen ja kalentereiden toimitusajat ovat pisimmät. Molempien kohdalla toimituksessa arvioidaan kestävän kokonainen työviikko. Annetut toimitusajat ovat tosin ainoastaan arvioita ja todellinen toimitusaika saattaa olla ilmoitettua pidempi. Ulkomaille lähettäminen sekä kestää kauemmin että maksaa enemmän kuin toimitus kotimaassa.
   Arvostelut, kommentit ja kokemukset

   Jape5
   Paras kuvatehdas ja vielä kotimainen. Asiakaspalveluun voisi pikkasen vielä panostaa lisää :)
   Rane1
   Surkea ohjelmisto, todennäköisesti peräisin 1800 luvulta. Hermot menee kun kuvat ovat yhtä pikselimössöä (300x200?) eikä pysty kunolla näkemään rajaukset, En suosittele! Herätys Fotonetti, päivitä taitto ohjelmanne nykypäivän standardiin. Nykyään käytetään 36mpix kuvia, eikä VGA.
   Tuomo Tenkanen1
   Kyllä on Fotonetin tilausvalikko mennyt poskelleen viime vuodesta. Osasin silloin joka tilauksen ja nyt viisi yritystä meni pieleen. Jäi vain jumiin eikä pyytänyt kuvakokoja eikä osoitetieoja. En tuomitse jos on tullut ohjelmavika niin sehän on mahdollista. Ovat kyllä ennen olleet hyviä kuvia. Terv. Tuomo

   Kokemuksia? Lisää kommentti

   Mikä on Englannin pääkaupunki?


   Siirry alkuun