Adprint

Adprint

33.7
(3)
 • Suomalainen yritys
 • Ilmaiset toimitukset
 • Toimisaika 2-8 päivää

  AdPrint on kotimainen kuvatuoteyritys, joka valmistaa lukuisia laadukkaita painotuotteita nopeasti ja edullisesti. AdPrintin suosituin tuote on käyntikortit, joita on tarjolla monessa eri mallissa, muuttuvalla muotoilulla ja materiaalilla. Käyntikortti toimii usean yrityksen ensimmäisenä asiakaskontaktina, joten näihin on kannattavaa panostaa, jotta mielikuva yrityksestä olisi haluttu. Painotalo pyrkii toiminnassaan painottamaan asiakaslähtöisyyttä, ja tämä ilmenee vakaumuksessa vastata kaikkiin kyselyihin viimeistään seuraavana työpäivänä. Kuvatuoteyritys adPrint ottaa parhaansa mukaan huomioon myös kiireelliset kyselyt. Tarpeen mukaan adPrint pyrkii myös auttamaan asiakkaitaan usein hankalassa materiaalin tekemisessä.

  AdPrintin toimintaa ohjaa laadun vaaliminen kaikessa toiminnassa, tuotannossa ja palveluissa. Vahva asiakaslähtöisyys leimaa toimintaa, joka ilmenee asiakkaiden kuuntelemisena ja toiveisiin reagointina sekä hinnoittelun selvyytenä. Tilaamisesta on haluttu tehdä helppoa ja kynnys ostaa on pyritty pitämään matalana ilmaisilla toimituksilla.

  Painotalo adPrint Finland valmistaa kaikki tuotteensa laadukkaalla laitteistolla ja erinomaisesta materiaalista. Kun nämä yhdistetään osaavaan ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan, yritys pystyy takaamaan tuotteidensa korkean ja vakaan laadun painotuotteissa. Käyntikorttien materiaali on valmistettu ainutlaatuisella erikoistekniikalla, jotta asiakas pääsisi nauttimaan parhaasta mahdollisesta lopputuloksesta. Käyntikorttien suunnittelu on mukavaa ja vaivatonta. Kuvatuoteyritys adPrintin sivuilta löydät äärettömän helppokäyttöisen ja intuitiivisen suunnitteluohjelman. Jopa monimutkaisten käyntikorttien suunnittelu on mullistavalla ohjelmalla lasten leikkiä. Toisaalta tarjolla on myös paljon valmiita pohjia, joiden avulla käyntikortti valmistuu kädenkäänteessä. Käyntikorttiesi taustapuolelle voit painattaa esimerkiksi ajanvaraustaulukon tai asiakkaasi voivat kerätä ostoista leimoja käyntikorttisi kääntöpuolelle.

  Kuvatuoteyritys adPrint tarjoaa myös muita tuotteita ja palveluita sivuillaan. Suosittu tuote on myös flyerit eli lentolehtiset, jotka ovat helppo ja edullinen tapa tavoittaa suuri joukko ihmisiä. Flyereita pystytään valmistamaan ja painattamaan useassa eri koissa. Flyereissakin laatu on kauttaaltaan erinomaista, painojäljestä materiaaliin. AdPrintistä saat tilattua myös kirjekuoria neliväripainatuksella. Painotuotteiden lisäksi adPrintistä voit ostaa käyntikorttikoteloita uusille upeille käyntikorteillesi. Vaikkakin korttien materiaali on vahvaa ja laadukasta, kortteja kannattaa silti säilyttää tukevassa ja suojaavassa kotelossa. Kortin kaivaminen taskun pohjalta antaa myös erilaisen kuvan henkilöstä, kuin jos kortti on säilytetty tyylikkäässä kotelossa, erinomaisessa kunnossa ja järjestyksessä.

  Luottamuksen kasvattaminen palveluihisi ei ole koskaan ollut näin helppoa. Visuaalisessa nykyhetkessä tuotteiden ja palveluiden onnistunut ja jatkuva myynti riippuu hyvin paljon siitä kuinka hyvän luottamuksen saat rakennettua nykyisten ja tulevien asiakkaiden kanssa. Ammattimainen ja houkutteleva logo kasvattaa asiakkaan luottamusta yrityksesi tuotteisiin ja kannustaa ostamaan lisää ja lisää. AdPrintistä saat tilattua juuri tällaisen logon. Suunnittelu on nopeata ja sisältää tyytyväisyystakuun. Logoa muokataan kunnes asiakas on täysin tyytyväinen saamaansa logoon.

  Adprint.fi tarjoaa ilmaiset toimitukset

  Asiakas pystyy valitsemaan kaikkiin tuotteisiin ilmaisen toimituksen, jolla tilatut tuotteet saapuvat ilmoitettuun osoitteeseen kahdeksassa arkipäivässä. Jos tämä vaikuttaa liian hitaalta ja tuotteilla on suurempi hoppu, voi asiakas valita tuotteiden toimitusajaksi myös viisi tai kahdesta kolmeen arkipäivään. Toimitusaikapäätös tehdään kassalla tilausta maksettaessa.

  Painotuoteyritys adPrint on aina panostanut siihen, että painotuotteiden lopullinen hinta on aina selkeästi esillä, eikä lopullinen hinta tule yllätyksenä asiakkaalle. Kaikki sivuilla näkyvät hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (kuten yritysten välisessä kaupassa on yleisesti tapana).

  Verkkokaupassa on tarjolla useita eri maksutapavaihtoehtoja. Käytössä on suomalainen Checkout.fi-palvelu, joka takaa monipuoliset maksutapojen kirjon sekä luotettavan ja helpon maksunvälityksen. Maksutapoina tarjolla ovat muun muassa kaikkien pankkien verkkomaksut, Visa ja Mastercard-luottokortit, osamaksu, lasku ja jopa PayPal.
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun