Kuvatkirjaksi

Kuvatkirjaksi.fi

81.8
(8)

   Kuvatkirjaksi.fi on erinomainen osoite, kun kuvasi ansaitsevat laatua, joka ei tietokoneen tai television ruudulta välity. Laatutietoiselle kuvaajalle kuvatuoteyritys Kuvatkirjaksi.fi onkin erinomainen tuttavuus, joka tarjoaa laajan ja monipuolisen tuotevalikoiman laadusta tinkimättä, kuitenkin hintatason alhaisena säilyttäen.

   Kuvatkirjaksi.fi uskoo vahvasti eettiseen toimintaan ja yritys onkin vahvasti mukana tukemassa Uusi Lastensairaala 2017 -kampanjaa. Yritys on lahjoittanut kaikista joulukuun 2013 aikana tehdyistä tilauksista 10 % kyseiseen kampanjaan. Kuvatuoteyritys Kuvatkirjaksi.fi on mukana rakentamassa jotain todella arvokasta.

   Tuotteet

   Kuvatuoteyritys Kuvatkirjaksi.fi:llä tuotevalikoima kattaa kuvakirjat, canvakset, kalenterit ja erilaiset kuvatuotteet. Yrityksen laadukkain kuvakirja on Special Pro 180 erillisellä, omalla kansipaperilla. Kirjan voi ostaa koissa A3, 30 x 30 m ja A4. Special Pro 180 kuvakirja erillisellä, omalla kansipaperilla on kovakantinen kuvakirja, joka on liimasidottu. Kirjan sivumäärä vaihtelee joka koossa 24 ja 80 välillä. Kirjan huomattavin erikoisuus on sivujen ainutlaatuinen kääntötapa, jonka ansiosta kirja sopii erityisesti suurille aukeamakuville. Arvokkaan vaikutelman antava Special Pro 180 kuvakirja on viimeistelty mustalla keinonahkakannella sekä painetulla, erillisellä kansipaperilla. Kuvakirjan sisäsivut ovat silkkipäällystettyä 215g/m2 taidepainopaperia.

   Kuvakirjan laatiminen, suunnittelu ja kokoaminen on helppoa kuvatuoteyritys Kuvatkirjaksi.fi:n kotisivuilla. Käytössä oleva ohjelmaa on helppo oppia käyttämään, ja sen asentaminen omalla tietokoneelle on yksinkertainen tehtävä, jossa noviisi atk-osaajakin onnistuu. Ohjelman latauksen jälkeen kirjassa käytettävät kuvat kannattaa koota yhteen kansioon, josta ne on helppo löytää, ja toisaalta yksikään suosikki kuva ei unohdu kirjasta pois. Ennen kuvien käsittelyä käytössä oleva näyttö kannattaa ehdottomasti säätää eli kalibroida. Kuvat tuskin näyttävät kirjassa samalta kuin suoraan tehtaan jäljiltä olevalla näytöllä. Jos suunnittelet kirjaa useammalla eri näytöllä tai vaikkapa monta näyttöä yhdistävällä systeemillä, kannattaa kaikki näytöt kalibroida. Kun näyttö tai näytöt on säädetty, voidaan kuvien käsittely alkaa. Kuvan resoluutioksi suositellaan 300 ppi, mutta pienellä riskillä tai hivenen laadusta tinkien voidaan käyttää myös 200 ppi:n kuvia. Vaikka prosessin kuvaus kuvatuoteyritys Kuvatkirjaksi.fi:n kotisivuilla saattaakin antaa kuvamuokkauksesta hitusen hankalan kuvan, on kirjan tekeminen yllättävänkin yksinkertainen prosessi. Ohjelma on ennakoiva ja intuitiivinen, eikä aseta suunnattomia vaatimuksia käyttäjän tietotekniselle osaamiselle.

   Canvastaulut mahdollistavat taiteen tekemisen omista, itse napsituista kuvista. Näyttävät ja laadukkaat Canvastaulut painetaan vahvalle 340 g/m2 taidekankaalle, joka sitten pingotetaan tukeviin kiilapuilla varustettuihin kehyksiin. Näiden kiilapuiden syvyys on 20 millimetriä. Canvastaulujen tulostuksessa käytetään korkeatasoisia, erittäin kestäviä ja hyvin värinsä säilyttäviä pigmenttivärejä. Canvastauluja on tarjolla lukuisissa eri koissa. Pienin malli, joka on kooltaan 30 x 20 cm maksaa 29,90€. Suurin canvastaulu on valtava 120x80cm kokoinen jättiläinen ja sen hinta on sata euroa kalliimpi 129,90€.

   Tilaus

   Kuvatuotteiden tilaaminen on erinomaisen helppoa ja vaivatonta Kuvatkirjaksi.fi:stä. Toimitusaika on normaalisti noin viikko tilauksesta, mutta luonnollisesti tämä riippuu tilatusta tuotteesta ja asiakkaan etäisyydestä yritykseen. Toimitukset Manner-Suomeen järjestyvät useimmiten alle viikossa, pois lukien mahdollisesti Lapin perimmäiset kolkat. Toimitettaessa saaristoalueille tai Ahvenenmaalle saattaa lähetyksen vastaanottaminen venyä jokusella päivällä viikosta. Ulkomaille lähetys on tavallisesti tästäkin aikavievempää. Posti- ja käsittelykulut Kuvatkirjaksi.fissä muuttuvat lähetyksen painon ja koon mukaan. Toimituskulut ovat alkaen 5 €/lähetys, mutta jälkitoimitukset hoidetaan täysin ilman toimitusmaksua. Ulkomaan toimituksiin lisätään luonnollisesti laskutuslisä, joka on alkaen 5 €/lähetys. Verkkokaupassa voi maksaa sähköisesti. Laskutusvaihtoehto on sovittavissa erikseen asiakaspalvelussa.
   Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

   Kokemuksia? Lisää kommentti

   Mikä on Suomen pääkaupunki?


   Siirry alkuun