Eirikuva

Eirikuva

42.8
(4)
  • Toimitus 2-10 päivää
  • Toimitushinnat 4,95-21,15€
  • Laskulla maksettaessa 1,90€ laskutuslisä

Eirikuva on perinteikäs ja laajasti tunnettu lahtelainen valokuvausalan tuotemerkki. Eirikuvan ydinliiketoiminta muodostuu valokuvien sekä kuvakirjojen valmistamisesta. Kuvatuoteyritys Eirikuva toimittaa valmistamiaan laadukkaita tuotteita erittäin laajan jälleenmyyjäverkoston kautta kaikkialle Suomeen. Yhtiön monipuolisia kuvatuotteita myydään ja markkinoidaan Suomessa Eirikuva-tuotemerkin alla. Eirikuva onkin tuttu ja tunnettu merkkituote valokuva-alalla ja Eirikuvan valmistustoimi on tapahtunut Suomessa jo vuosikymmenien ajan.

Eirikuva pyrkii toiminnassaan vahvaan asiakaslähtöisyyteen. Tämä näkyy alan trendien tarkkana seurantana ja täten asiakkaiden tarpeiden muuttumiseen nopeana reagoimisena. Esimerkki tästä on muun muassa valokuvauksen ja valokuvien valmistuksen nopea digitalisoituminen sekä aitojen valokuvien teettäminen digitaalikameroiden tiedostoista. Kuvatuoteyritys Eirikuvalle digitaalisuus tuo mukanaan haasteiden ja uhkien lisäksi myös uusia tuotteita ja palvelukonsepteja. Nämä tulevat Eirikuva-tuotemerkin välityksellä näkymään suomalaisessa kuvakaupassa, niin verkkokaupassa kuin myös katukuvassa fyysisissä liikkeissä.

Eirikuvan tuottevalikoima

Kuvatuoteyritys Eirikuvan tuotevalikoima kattaa kaikenlaiset kuvatuotteet. Yritys tarjoaa edelleenkin perinteistä kuvien kehitystä ja suurennosta, mutta valikoimaan on tullut valokuvauksen kehityksen myötä uudenlaisia, moderneja tuotteita. Kuvakirja, vaikkakin nimi on säilynyt samana vuosikymmeniä tai jopa -satoja, on muuttunut melkoisesti. Enää kuvia ei tarvitse liimailla uudestaan ja uudestaan, teippien ja tarrojen pettäessä. Nykyään kuvakirjat asiakas suunnittelee verkossa yritysten sivuilla tai erilaisilla ladatuilla ohjelmilla. Kuvatuoteyritys Eirikuvakin tarjoaa monenlaista erilaista kuvakirjaa. Valikoimasta löytyy Familybook, Trendybook Popularbook ja Premiumbook. Suurin ero näiden kirjojen välillä on sivukoko. Asiakas voi myös vaikuttaa tuotteessa käytettyihin materiaaleihin. Näistä on monilla hyviä kokemuksia.

Eirikuva tarjoaa myös mahdollisuuden sisustaa omilla suosikkikuvilla. Perinteisen kehystetyn kuvan lisäksi valikoimasta löytyy useita erilaisia tauluja, julisteita ja kollaaseja. ReadyFrame valokuvataulu on upea uutuus Eirikuvalta. Valitsemasi kuva tulostetaan aidolle mattapintaiselle valokuvapaperille. Tämän jälkeen paperi pingotetaan kevyelle pahvirakenteiselle kehykselle. Tulostettu kuva taittuu 25 mm kehyksen sivuille. Tämä antaa ReadyFrame valokuvataululle sen ominaisen kolmiulotteisen luonteen. Eirikuvan tuotevalikoimaan vasta juuri lisätty ReadyFrame valokuvataulu on koostaan huolimatta helppo ripustaa seinälle. Vaikka taulu onkin painoltaan kevyt, sen rakenne on erittäin jämäkkä ja kestävä. ReadyFrame valokuvataulu ei himmene, vaan säilyttää värinsä kuten aito valokuva jopa kymmeniä vuosia.

Akustiikkataulu on toinen uutuustuote kuvatuoteyritys Eirikuvalta. Akustiikka on pitkään laiminlyöty kodin ja työpaikkojen suunnittelussa. Eirikuvan akustiikkataululla voit muuttaa kodin, toimiston tai vaikkapa päiväkodin äänimaailmaa, kuitenkin samalla sisustaen tilaa itsesi näköiseksi omilla kuvillasi. Valloittavat akustiikkataulut Eirikuvalta ovat myös elokuvia ja musiikkia rakastavien ehdoton valinta kodin sisustuselementeiksi.

Musiikin ystävälle ohittamattomia ostoksia löytyy myös Eirikuvan Robin Kuvatuotekaupasta. Tarjolla on kattava valikoima kuvatuotteita Robin-teemalla. Robin kollaasijuliste on varmasti suosittu tuote, kuten myös valloittava pehmonalle, joka on pukeutunut Robin-aiheiseen paitaan. Robin minikollaasiin voit valita yhdeksän suosikkikuvaasi Robinista. Juliste on kooltaan 30 x 40 cm ja materiaali on tuttua Eirikuva-laatua.

Tilaaminen ja kuvien teettäminen

Kuvatuoteyritys Eirikuvan verkkokaupasta tilaaminen on helppoa ja vaivatonta. Tilauksesi voit maksaa tavallisimmilla maksukorteilla ja pankkien e-tunnuksilla. Tämän lisäksi voit maksaa myös laskulla. Laskun lähettämisen hoitaa Eirikuvan puolesta FC Perintä Oy. Maksuaikaa laskulla on 14 päivää ja sen maksamisessa on käytettävä ilmoitettua viitenumeroa. Laskusta kuvatuoteyritys Eirikuva veloittaa 1,90€ laskutuslisän. Toimitukset ovat nopeita ja toimitusajat vaihtelevat parista arkipäivästä aina 14 arkipäivään. Toimitusta voi mahdollisesti nopeuttaa, mutta tämä vaatii, että asiakas on yhteydessä asiakaspalveluun ennen tilauksen jättämistä.

< ul>
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun