Vistaprint

Vistaprint

94.1
(9)
 • Laatutakuu
 • Alimman hinnan takuu
 • Toimitus 4-14 päivää
 • Kattavat maksutavat: luottokortit, tilisiirto, PayPal ja Klarna

  Vistaprint on suuri, kansainvälinen kuvatuoteyritys, joka on levinnyt myös Suomen markkinoille. Yrityksen valikoima on hyvin laaja ja laadukas. Tuotevalikoima kattaa kaikki tavallisimmat kuvatuotteet, taulut ja canvakset, kyltit ja banderollit, paidat ja kutsut. Tilaaminen yrityksen verkkosivuilta on helppoa ja vaivatonta. Sivuilla käytössä olevat ohjelmat ja työkalut tekevät tuotteiden suunnittelusta ja muokkaamisesta yksinkertaista ja hauskaa puuhaa.

  Vistaprintin tuotevalikoiman keskiössä ovat erilaiset kuvatuotteet, eli tuotteet joihin voi painaa oman suosikkivalokuvan tai yrityksen logon. Tämän lisäksi tarjolla on räätälöityjä palveluita yrityksille kuten logon suunnittelu. Tuotteet on lajiteltu neljään eri kategoriaan.

  Kortit ja kutsukortit ilmoittavat tulevista juhlista tai mahdollisesti kiittävät jo järjestettyyn juhlaan osallistumisesta. Hääkutsuissa tyylien kirjo käsittää liki kaiken maan ja taivaan väliltä. Voit välittää kutsun suuriin juhliisi niin hauskalla ja rohkealla kuin elegantilla mallipohjalla. Valikoima on niin suuri, että löydät varmasti kutsukortin, joka sopii juuri sinun häätyyliisi. Häiden jälkeen osallistujia on hyvä kiittää juhlaan osallistumisesta kortilla ja tällaisetkin kortit löydät kuvatuoteyritys Vistaprintin valikoimasta. Valittavana on yli kolmesataa erilaista kiitoskorttimallia, joten sopivan kortin löytyminen lienee varmuus. Jos olette suunnitelleet häät tai jonkun muun juhlatilaisuuden tietyn teeman ympärille, kuten vaikka Tähtien Sodan. Kannattaa kiitoskortissakin muistaa tämä teema ja näin erinomaisesti luoda tyylikästä vaikutelmaa. Kiitoskorttien viimeistely onnistuu mainiosti valitsemalla niihin yhteensopivat kirjeensulkijat. Kirjeensulkijat antavat kiitoskorteillesi todella persoonallisen ja uniikin loppusilauksen.

  Käyntikortit ovat toinen kuvatuoteyritys Vistaprintin tuotekategorioista. Käyntikortteja on tarjolla montaa mallia lukuisilla erilaisilla viimeistelyillä, joilla saadaan kortti ja sen viesti paremmin säilymään lukijansa mielessä. Kaikki käyntikortit painetaan laadukkaalle paperille, käyttäen erinomaisia painotuotteita. Säväyttävämmän vaikutelman saat luotua käyttämällä kohdelakkausta tai foliopainatusta. Kohokirjaimet hyökkäävät lukijan silmille ja luovat edustavan ilmeen kortille. Kohopainatuksesta huolimatta, käyntikortti mahtuu helposti korteille tarkoitettuun koteloon tai lompakkoon. Näiden lisäksi tarjolla on taiteltavia käyntikortteja, verkostoitumiskortteja, ajanvarauskortteja ja vanhempien yhteystietokortteja.

  Valokuvatuotteet on tuotemäärällisesti Vistaprintin suurin tuotekategoria. Yritys tarjoaakin laadukkaat kuvalliset puhelimen kuoret, mukit, kalenterit, avaimenperät ja taulut. Valokuvamagneetti on hauska ja kiva tapa saada vaikkapa perhepotretti näkyville keittiöön ja jääkaapin kylkeen. Avaimenperiä on useaa mallia tarjolla niin yksityishenkilöiden kuin yritystenkin tarpeisiin. Avaimenperien muoto vaihtelee. Valikoimassa on sydämenmuotoisia avaimenperiä avioparille. Autourheilunystävä vuorostaan varmasti pitäisi auton muotoisesta avaimenperästä. Muita vaihtoehtoja laajassa valikoimassa ovat muun muassa koiran tassu ja tietokone.

  Markkinatuotteet on Vistaprintin pääasiallisesti vain yrityksille suunnattu tuoteryhmä. Yrityksille on tarjolla monenmoista mainostuotetta, kynästä banderolliin ja kylttiin. Valikoima on kattava ja monipuolinen. Hintahaarukka on suuri, ulottuen edullisista mainostuotteista arvokkaisiin kyltteihin. Tuotteiden lisäksi tarjolla on aineetonta logon suunnittelua. Vistaprintin avulla yritys pystyy suunnittelemaan itselleen ammattimaisen ja ainutlaatuisen logon.

  Vistaprintistä ostaminen ja tilaaminen

  Kuvatuoteyritys Vistaprintistä ostaminen on helppo ja vaivatonta. Maksutapoja on useita ja toimitukset nopeita. Vistaprintissä voit maksaa ostoksesi tavallisimmilla maksukorteilla, verkkopankissa, laskulla, osamaksulla ja PayPalilla. Vistaprint toimittaa tilaukset käyttäen joko Postia, UPSia tai GLS:ää. Toimitusajat ja toimituksesta veloitettu hinta vaihtelee riippuen tilatusta tuotteesta ja halutusta toimitusnopeudesta. Toimitus maksaa tavallisesti muutamasta eurosta aina jokuseen kymmeneen. Mitä suurempi tuote ja nopeampi toimitus, sitä kalliimpi toimituksen hinta. Toimitusaika vuorostaan vaihtelee tavallisesti päivästä vajaaseen viikkoon. Toimitusta pystyy nopeuttamaan valitsemalla kalliimman toimitustavan. Tällöin tilaus useimmiten toimitetaan lähimmän postitoimiston sijaan asiakkaan kotiovelle.

   
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun