Ifolor

Ifolor

273.5
(27)
 • Suomalainen palvelu
 • Laadukkaat tuotteet ja hyvä tuotevalikoima
 • Todella helppo ja monipuolinen kuvakirjaohjelma
 • Testivoittaja useissa testeissä
 • Tyytyväisyystakuu

  Ifolor on Suomen suosituin kuvapalveluyritys ja alan pitkäaikainen edelläkävijä. Ifolorin liikeidean ydin on tarjota helposti netin kautta tilattavia kuvatuotteita ja toimittaa ne nopeasti ja kätevästi postitse suoraan asiakkaalle kotiin. Kuvatuoteyritys Ifolorin kotisivuilta löydät yrityksen koko tuotevalikoiman ja kaikki mallit edullisimpaan mahdolliseen hintaan. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa, mistä Ifolor on erityisen ylpeä. Ifolor on ollut Suomen markkinoilla jo pitkään. Yritys aloitti toimintansa täällä jo vuonna 1971. Ensimmäiset askeleet Suomessa yritys otti osana silloista Kuva-Sampoa. Vuoteen 2007 asti yritys tunnettiin Härmässä Ifinä. Ifolor on tätä nykyä osa Euroopan toiseksi suurinta kuvapalvelualan yritystä. Konsernin pääkonttori sijaitsee Sveitsissä ja toimintaa on kahdeksassa eri maassa. Kestävä kehitys on aina ollut lähellä sydäntä Ifolorilla ja Keravalla sijaitseva tehdas onkin ns. suljettu järjestelmä, josta ympäristöön ei karkaa päästöjä. Ifolor pystyy myös takaamaan puhtaamman ympäristön kierrättämällä kaikki raaka-aineet. Ifolor on tavaramerkki, joka viestittää jatkuvuudesta, laadusta ja innovaatioista.

  Ifolor.fi tarjoaa mm. kuvakirjoja ja kalentereita

  Ifolor ryhmittää tuotteensa kuuteen eri kategoriaan. Perinteisten kuvien lisäksi asiakaskunnalle on tarjolla kattava valikoima kuvakirjoja, -kortteja, -kalentereita, -lahjoja sekä sisustuksessa käytettäviä tuotteita.

  Ifolorkirja on parannettu versio vanhanajan valokuva-albumista. Se on aivan oikea painettu kirja, jonka saat itse suunnitella ja tehdä omalla tietokoneellasi ilmaisen ja helppokäyttöisen ifolor Designer-kuvakirjaohjelman avulla. Suunnittelua helpottavat kuvakirjaohjelmasta löytyvät suunnittelupohjat ja -elementit. Kirjamalleja ja -kokoja on paljon, oikeastaan valtavasti. Kuvien ja tekstin määrällä ei ole ylärajaa.

  Korteissa kuten kirjoissakin, valikoima on erittäin kattava. Kortteja löytyy montaa mallia, muotoa ja materiaalia, jokaiseen juhlaan ja tapahtumaan sekä ihan vain arkea piristämään. Ifolorin kuvalahjoilla onnittelet tai yllätät tuttavaa tai ystävää. Erilaisiin tilanteisiin on tarjolla erilaisia lahjoja. Kalenterivalikoima kattaa tavallisimmat seinä- ja pöytäkalenterit. Kalenterista kuin kalenterista teet hauskemman lisäämällä mukaan omia kuviasi. Kuvatuoteyritys Ifolorin täysin kotimaiset kalenterit pystyt tilaamaan helposti netissä. Omista suosikkikuvista tehty kalenteri tuo varmasti iloa vuoden jokaiselle kuukaudelle. Sisustuselementeiksi Ifolorilla on tarjota erilaisia tauluja ja julisteita. Tauluvalikoimasta löydät erikokoisia ja eri materiaaleista valmistettuja tauluja. Materiaaleina tarjolla ovat muun muassa canvas, alumiini ja akryylilasi. Akryylilasille ominainen kiiltävä, läpikuultava ja hämmentävän moniulotteinen pinta saa parhaat kuvasi näyttämään kiiltäviltä ja kirkkailta. Taulu on helppo kiinnittää seinään tai muuhun valitsemaasi pintaan tyylikkäillä, metallisilla seinäkiinnikkeillä. Smart-kuvajuliste on helppo ja edullinen tapa elävöittää asuntosi sisutusta. Julisteessa voit käyttää vaaka- tai pystykuvia. Julisteen koko on 35 x 50 cm ja se on valmistettu laadultaan korkeasta, vahvasta paperista.

  Tilaaminen

  Kuvatuoteyritys Ifolor pitää korkeassa arvossa sitä, että heidän tuotteidensa tilaaminen on helppoa. Tilausohjelmat suunnitellaan ja kehitetään juuri tätä tarkoitusta varten ja niitä pyritään parantamaan jatkuvasti. Ifolorin joka ainoa kuvatuote käy läpi tarkan laadunvalvonnan. Valmistuksessa käytetään parhaita mahdollisia raaka-aineita ja laadukkaimpia tuotantovälineitä. Nykyaikaiset ja huippuunsa hiotut tuotantoprosessimme ja ammattitaitoinen sekä avulias henkilökuntamme takaavat omalta osaltaan erinomaisen laadun.

  Ifolorin toimitusajat vaihtelevat riippuen tilatusta tuotteesta ja vaihtelevat parista päivästä vajaaseen pariin viikkoon. Maksutapoja Ifolorin verkkokaupassa on tarjolla muutama. Asiakas voi maksaa ostoksensa joko luottokortilla tai laskulla. Laskusta ei veloiteta ylimääräistä, ja se toimitetaan tuotteen mukana.

  Ifolor tiivistetysti


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Eija4
  Olisin antanut täydet viisi tähteä, mutta nyt ottaa kupoliin ihan tosissaan! Missä mahtaa olla vika, kun Macin Designer-ohjelmassa kuvaa ei pysty siirtämään kuvapaikalle? Kirja oli melkein jo valmis, pari kuvapaikkaa vielä oli tyhjänä, mutta en vain onnistunut siirtämään niihin kuvia. Muut olivat menneet napakasti paikoilleen, ainoastaan kahta viimeistä kuvapaikkaa en saanut täytettyä. Cmd+c ja cmd+v kyllä olisi onnistunut, mutta kuvien raahaaminen ei. Ohjelman ja tietokoneen uudelleenkäynnistäminenkään ei auttanut. Onko kukaan törmännyt vastaavaan?
  Noora1
  Ainakin puhelimella joutuu kuvat lisäämään yksitellen eikä pysty lataamaan esim. koko kansiota kerralla. Eli todella, todella hidasta, kun useampi kymmen kuvaa pitäisi ladata yksitellen. Hermot meni, joten tilaus jäi tekemättä.
  Pirkko2
  Olen tehnyt paljon erilaisia kirjoja, mutta mikään aikaisempi ohjelma ei ole ollut näin huono kuin nykyinen. Kyllähän kirjan tekeminen tälläkin onnistuu, eipä sillä, mutta on hidas. Tallenusten jälkeen kuvien koko on minulla ainakin muuttunut. Kun jokaisen aukean huomaa tallentaa erikseen, niin silloin kuvien koko säilyy oikeana. Harvoin käytän valmiita kuvakokoja. Haluan sommitella itse sivut mieleisekseni. Jotain uusia juttuja on tullut kyllä lisää, mutta ne eivät ole kovinkaan tarpeellisia. Yksinkertaisia asioita joutuu tekemään monen mutkan kautta. Mutkat suoriksi ! \r\nKirjat valmiina kuvineen ovat olleet kyllä hienoja ja laadukkaita. Niissä ei ole ollut koskaan mitään moitittavaa.
  Leena Elojärvi4
  Hei, olen jo useamman vuoden tehnyt ifolor-kirjoja ja pari on taas työn alla. Mutta mikä on ruvennut häiritsemään on ne vakio ulkoasukannet sekä Clipart. Niitä on mukava ja kiva käyttää MUTTA MUTTA ne ovat iankaikkisen vanhoja eli aina vain vuodesta toiseen samoja. Eikö niitä voisi joskus vaihtaa tai päivittää? Osa on tylsiä. Kauniita on vähemmän. Terveisin Leena
  Evita3
  Olen vähän pyörryksissä yrittäessäni tilata lisäkappaleita aikaisemmin tekemästäni pikku kirjasta. Pyydettiin päivittämään, sen jälkeen muutamalla sivulla tekstin (lyhytä runoja) väitetään olevan "liian suuria", mitä eivät varmasti ole, mutta en pääse myöskään korvaamaan niitä (kolmea riviä) uudella ohjelmalla. Olen teettänyt monta valokuvakirjaa aikaisemmin, nyt tuntuu, etten enää ala edes yrittää. Materiaalia olisi, mutta kuten eräs kommentoija toteaa, taitavat lähteä viimeisetkin hiukset päästä. Minussako on se vika?
  Samuli4
  Testasin Ifolorin ohjelmaa pitkästä aikaa. Olen tehnyt useita kuvakirjoja sillä vanhalla ohjelmalla, mutta hyvin tämä uusikin vaikutti toimivan. Voisikohan alla olevien kirjoittajien ongelmat johtua jostain selaimeen liittyvistä asetuksista tai muista? Minulla nimittäin toimi moitteettomasti ja mielestäni tämä uusi vaikuttaisi monipuolisemmalta ja paremmalta mitä aiempi. Entinen oli toki simppeli, mutta se pakotti kaikki samaan sabluunaan, nyt kuvien suhteen annetaan enemmän vapauksia ja lopputuloksesta saa paljon näyttävämmän. Esimerkiksi kuviin tulleista reunuksista tykkäsin tosi paljon. Koska itselläni ohjelma ei tökkinyt (ja toivottavasti ei alakaan) ja löysin kaiken mitä sieltä hain olen tyytyväinen. Hyvään suuntaan ohjelmaa on kehitetty! Tietysti voisi olla hyvä jos vanhakin versio olisi tarjolla, jos sitä useampi on kaivannut.
  Hellevi1
  Olen täysin samaa mieltä kun edelliset mielipiteen kirjoittajat! Miten niin hyvä vanha ohjelma on vaihdettu näin onnettomaan ohjelmaan??? Ihan käsittämättömän karmea, kirjan teosta ei meinaa tulla yhtään mitään... esim. tekstielementin käyttö on ihan mahdotonta! Olen jo miettinyt, että pitää alkaa vaihtamaan yritystä... Vaihtakaa vanhaan ohjelmaan!!!!!
  Inkeri1
  Siis, eihän tämä vaan toimi! Olen aiemmin tehnyt lukuisia ifolor-kirjoja ja aina olen ollut tyytyväinen ja oikein innolla niitä väsännyt. Ja on vielä ollut suht edullinenkin. Nyt en saa mitään aikaiseksi, hermot vaan menee. Kuvat putoilevat minne sattuu, kehysten laittaminen onnetonta jne. jne. Minkä takia piti mennä pilaamaan hyvä entinen! Olkoon, yritän tehdä jollain muulla ohjelmalla.
  sinikka sorjonen1
  Kuinka saan takaisin hyvän ifolor kirjaohjelman? Tällä nykyisellä ei tee paskaakaan! Olemme keskustelleet ystävieni kanssa, joista jokainen on yhtämieltä kanssani.. Tästä seuraa toivoakseni vuoren päältä vierimään laitettu lumipallo efekti! HETI TAKAISIN ENTINEN OHJELMA! Onko tämä joku feikki ohjelma, kamera lehti antoi nyt aivan ansiottoman kiitoksen, vääryys on korjattava heti! Joko tämäkin ohjelma on jonkun venäläis/kiinalais/pohjoiskorealaisen kynsissä, koska tästä tuli aivan älytön... Ja vastatkaa kysymykseeni kuinka takaisin entinen HYVÄ? TÄLLÄ AIVAN ALA-ARVOISELLA UUDELLA OHJELMALLA EI TEE MITÄÄN! VAIHTAKAA SUUNNITTELIJAA ÄKKIÄ - HUONO TULOS JA ÄKKIÄ ULOS!
  vesa hyvärinen2
  5.1. olen taistellut Ifolorin ohjelman kanssa. Olen joutunut kyselemään as.neuvonnasta ja minua fiksummilta miten se j a se löytyy. Edellinen ohjelmanne oli paljon selkeämpi. Kertokaa minulle, miten puhekupla teksitetään, se siirrettynä peittää peittää koko kuvan, enkä saa siihen tekstiä syntymään?!
  Admin:
  Hei, voitko kysyä asiaa suoraan Ifolor asiakaspalvelusta? Osaavat varmasti siellä auttaa. Ystävällisin terveisin, Digikuvatnetista.fi ylläpito
  maija paunila3
  Latasin uuden Ifolorin version Windows 10. Mielestäni se on jollainlailla huonompi kuin edellinen. Esim Tekstien värien valkkaaminen ei meinannut millään onnistua. Samoin kuvien asemointi sivuille ei ollut olleenkaan niin hyvä kuin edellisessä versiossa, siinä tuli apuviivat viereisistä kuvista, helpotti huomattavasti tekemistä. Ehkä minä opin tämänkin version. Olen tehnyt kymmeniä kuvakirjoja, suku- ja matkakirjoja joten jonkinverran on kokemusta. En koskaan ole käyttänyt valmiita kuvapaikkoja koska haluan tehdä aivan omanlaisia kirjoja. Tapasin yhden ystäväni joka oli myös samaa mieltä kanssani että edellinen versio oli käyttäjäystävällisempi. Terveisin Maija Paunila Riihimäki
  Petteri Hirvonen1
  Maailman huonoin surkein kamalin...revin päästäni kaikki hiukset. En voi soittaa asiakaspalveluun, koska siitä tulisi erittäin erittäin epäasiallinen puhelu. Nordean verkkopankki ja tämä on varmasti samojen janttereiden vappupila. En suosittele edes alatyyliin. Älä lataa, voi lentää monen sadan älylaite täyden älyttömyyden sitä pieksäessä. Tässä ei toimi mikään! Ei nyt, ei kaksi vuotta sitten kun ensimmäisen kerran latasin. Tämän jälkeen en elinikääni ja se lyheni varmasti tämän kahden tunnin hermoja raastavan sovellusnöyryytyksen jälkeen.
  kaisa5
  Samaa mieltä. Tosi helppo ja näppärä käyttää. Suhteelisen nopea toimitus ja laatu erinomainen. Olen teettänyt myös julisteita. Arvelin että riittääkö oman kameran resoluutio tarkkoihin kuviin. Eli jos nyt ei lähde liian isoiksi kikkailemaan niin hyvin peruskameran kuvatkin uskaltaa suurentaa. Teetän myös paljon peruskuvia ja laitan kansioon. Mutta pääasia on, ettei koneelta tarvitse kuvia selata.
  Tuomas5
  Olen tilannut useita kuvakirjoja Ifolorilta. Ne ovat olleet aina mieluisia lahjoja vaikka iso työhän niitä on tehdä. Onneksi ohjelmat ovat yksinkertaisia, nopeaselkoisia ja ennen kaikkea ne toimivat moitteetta. Isoin työ lieneekin kuvien valkkaaminen. Valmiit kuvakollaasit ja valmiiksi asemoidut kuvatekstit nopeuttavat kuvakirjojen tekemistä ja ovat ehdottomasti Ifolorin vahvuus. Olen ollut erittäin tyytyväinen myös kirjojen kuvanlaatuun. Kansien kuvat voisivat olla laadullisesti ehkä vielä hieman paremmat, mutta muuten antaisin arvosanaksi 9½. 1-5 asteikolla se pyöristyy ylöspäin, eli täydet viisi tähteä.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun