Photobox

Photobox

73.9
(7)
 • Mahdollisuus tilata myös lahjaksi suoraan toiseen osoitteeseen
 • Edulliset 4-7 euron toimitukset, suuremmissa 20-50 kirjan tilauksissa max. 39€
 • Suomalainen asiakaspalvelu
 • Laaja tuotevalikoima eri kuvatuotteita

  PhotoBox on Euroopan johtava valokuvien kehittäjä Internetissä: jo yli 29 miljoonaa asiakasjäsentä ympäri maailmaa on päässyt nautiskelemaan Photboxin laajasta valikoimasta ja laadukkaista tuotteista. Kuvatuoteyritys Photoboxin yritysidea on alusta lähtien ollut yksinkertainen. Yritys pyrkii tarjoamaan valokuvien kehitystä edulliseen hintaan ja löytää ratkaisu digikuvien ongelmalliseen varastointi dilemmaan kotitietokoneilla. Kuvatuotteiden tilaaminen verkosta on helppoa ja vaivatonta. Voit kotisi rauhassa suunnitella tilauksesi. Photoboxin kotisivuilla valokuvakirjojen ja muiden tuotteiden laatiminen onkin mukavaa ajanvietettä ja palkitsevaa puuhaa. Jos vielä epäröit tilaamista, pääset erinomaisten kuvatuotteiden makuun vielä normaaliakin edullisemmalla. Kun tilaat ensimmäistä kertaa Photoboxista, saat jo valmiiksi edullisista hinnoista vielä 30 %:a alennusta.

  Photoboxissa on laaja kuvatuotevalikoima

  Kuvatuoteyritys Photobox tarjoaa laajan valikoiman upeita tuotteita, joilla säilytät parhaimmat muistosi vaivattomasti ja aina lähellä. Photoboxista saat perinteiset kuvatuotteet, kuvien kehitykset, suurennokset, minikuvat ja panoraamakuvat. Näiden lisäksi kuvatuoteyritys Photoboxin valikoimasta löydät kuvalahjat, kuvakirjat, kuvakalenterit ja kuvataulut ja -julisteet. Kuvalahjoja on tarjolla mittava määrä erilaisia tuotteita, joilla voit onnitella tai piristää toista. Tuttujen mukien ja pinssien lisäksi voit kuvittaa suosikkikuvallasi puhelimen suojakuoren, pehmolelun, hiirimaton, plexilasin, palapelin ja lumisadepallon.

  Photoboxilta löydät myös kattavan valikoiman erilaisia kuvakirjoja, joita voit helposti kustomoida mielesi mukaisiksi. Erottuvin vaihtoehto yhdistelee kuvia ja krystallisoituja Swarovski-elementtejä. Retro kuvakirja on vuorostaan mielenkiintoinen uutuustuote, joka soveltuu erinomaisesti varsinkin arjen tilanteiden ja tapahtumien tallentamiseen. Kirja on suunniteltu varta vasten älypuhelimella napsituille kuville tai Instagramissa jaetuille otoksille. Kokonaisen kirjan tekoon tarvitaan ainoastaan 28 kuvaa. Helposti koottava ja luotava kirja on oiva valinta ympäristötietoisille. Kannessa kun on käytetty säkkipaperia, jonka valmistukseen ei ole käytetty lainkaan haitallisia ja vaarallisia klooria ja happoa.

  Kalentereita on tarjolla monissa eri koissa ja malleissa. Seinäkalenteri lienee yleisin vaihtoehto, mutta kuvallisia kalentereita on valikoimassa myös pöytämallina ja päivyrikoossa. Päivyrin voi muokata mieleiseksi ja tyylikkäämmäksi tekonahkakansilla. Musta, punainen ja turkoosi ovat kansien värivaihtoehdot.

  Photoboxilla on myös laaja valikoima tauluja ja julisteita mistä valita. Suurikokoinen juliste tai taulu omasta kuvasta on mitä mainioin sisustuselementti. Tauluja on valittavana muutamana materiaalivaihtoehtona. Plexilasi on materiaaleista arvokkain. Halvemmat taulupohjat valmistetaan alumiinista, Forex-levystä ja canvaksesta.

  Perinteisen julisteen lisäksi Photobox tarjoaa asiakkailleen myös hieman hienommat tuotteet kuten julistetaulun, kollaasijulisteen ja deluxe-julisteen. Julistetaulu eroaa tavallisesta julisteesta kovalla, puukuituisella pohjustuksellaan ja on arvokkain valittavissa olevista julistemalleista. Deluxe-juliste on myös painettu vahvemmalle materiaalille, mutta pitäytyy kuitenkin paperissa. Pinnoitteen voi valita kiiltävän ja matan välillä. Kollaasijulisteeseen saat luoda juuri haluamasi kaltaisen mosaiikin suosikkikuvistasi. Julisteeseen on myös mahdollista lisätä tekstiä kuvien lisäksi. Taulun ja julisteen ulkonäköä voi vielä muokata erilaisilla kehyksillä, tai jättämällä kuva kehyksettä.

  Osta ja maksa verkkopankissa tai luottokortilla

  Ostaminen on helppoa Photoboxista tilaaminen on helppoa ja vaivatonta. Toimitus on nopea ja useassa tapauksessa vielä ilmaista. Jos tilauksen loppusumma ylittää 25€, tarjoaa Photobox toimituksen korvauksetta. Toimitusajat vaihtelevat muutamasta päivästä aina kahteen viikkoon. Varsinkin pidemmissä toimitusajoissa valmistusajan osuus on prosentuaalisesti suuri. Yksinkertaiset tuotteet siis pystytään toimittamaan nopeammin, kuin esimerkiksi korut tai vaikkapa kalenterit. Toimitusta voi nopeuttaa lisämaksulla, jolloin useimmiten tilaus toimitetaan myös asiakkaan kotiovelle asti. Ilmainen toimitus koskee luonnollisesti vain halvinta toimitustapaa.
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  eveliina1
  Tilasin kollaasi julistetaulun 76x114. Taulu tuli, kuvat todella hyvälaatuisia (vaikka kuvat otettu samdung galaxy s3). Taulun 2 kulmaa on kuitenkin rikki! Yksi kulma taittunut ja toisesta kulmasta kuva rispaantunut ja halkeileva. Photoboxiin ei saa yhteyttä mitenkään. Sähköpostihan on ainoa keino saada yhteyttä, eikä sieltä tule vastausta. Photoboxissa on tällä hetkellä siis suuret alennukset. Maksoin taulusta reilu 50 euroa ja nyt pakolliseen kehystykseen menee 100 euroa. En enää koskaan tilaa sieltä mitään enkä suosittele kenellekään. Kysyin kyseisetä kuva/kehystysliikkeestä (mihin vein kehystettäväksi) kuinka paljon vastaava taulu heillä maksaa ja vastaus oli alle 100 euroa. Mikä tarkoittaa että on samaa hintaluokkaa ja halvempaa kuin esim ifolorilla ilman alennuksia. Tästä lähtien aion käyttää kyseistä liikettä, enkä enää tilaa netistä. Ainakin tietää mitä saa, eikä tarvitse ottaa edes vastaan jos ei ole tyytyväinen.
  a.harju2
  Almanakassa kuvat OK. MUTTA mainostavat 100% tyytyväisyyttä. Sähköposteihin ei vastata, puhelinnumeroa ei ole. Teetin kaksi almanakkaa, joissa kuvat oli painettu niin, että jokaisessa kuvassa oli alhaalla valkoinen palkki tai osa jostain toisesta kuvasta. Tämä aiheutti sen, että kuvien yläreunasta puuttui osa, esim. kissalta puuttui korvan kärjet ja ihmiseltä päälaki.\\r\\nOdotin vastausta pari viikkoa, mutta pakkohan oli allakka ottaa käyttöön, nyt koko vuoden joutuu harmittelemaan tökeröstä painosta.
  Tuomas5
  Photoboxin kuvakalenterit olivat todella postiiivinen yllätys. Simple mallia sai sekä A4 että A3 koossa ja mikä parasta niissä pystyi lisäämään kuvia myös päivien paikalle. Tein kalenterin isovanhemmilleni mihin merkkasin kaikki lasten ja lastenlasten syntymäpäivät kuvin. Yllättävää ettei tuota samaa ole muut kuvapalvelut hoksanneet, tai en ole ainakaan itse törmännyt muualla vastaavaan. Periaatteessa kuvilla pystyy päivien yhteydessä kertomaan vaikka mitä. Lomien alkamiset, kihlajais- ja hääpäivät ja myös muut merkittävät päivät syntymäpäivien lisäksi. Lisämaksua pikkukuvien lisäämisestä tuli 2 euroa, mutta toisaalta pienien kuvien määrää ei oltu rajoitettu, joten minusta aika kohtuullinen hinta tuosta pienestä, mutta sitäkin hauskemmasta lisästä. Kalenterit lähtivät vasta äsken tilaukseen, joten vielä tässä vaiheessa en osaa ottaa kantaa tulostuksen tasoon, mutta ei ole syytä epäillä etteikö se olisi hyvä.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun