Photowall

Photowall tapetit ja canvastaulut

82.8
(8)
 • Tapetit ja canvastaulut omista digikuvista
 • Myös paljon valmiita malleja
 • Aina ilmainen toimitus
 • Nopea toimitus 1-4 päivää
 • Tapettien mukaan tapettiliima

  Photowall on nettikauppa, jota Suomenkin markkinoilla on todella odotettu! Photowallin valikoimissa on satoja, jopa tuhansia erilaisia, toinen toistaan upeampia valokuvatapetteja sekä canvastauluja! Ja toiset tuhannet vaihtoehdot tulee siitä, kun Photowallissa voi teettää valokuvatapetin tai canvastaulun omasta kuvasta!

   

  Photowall on ruotsalainen digikuvien nettikauppa, joka todella on uuden ajan nettikauppa! Sieltä valokuvatapetit ja canvastaulut saa tilattua kotiin ihan muutamassa päivässä! Kaikki toimitukset ovat ilmaisia ja kaikkiin tilauksiin tulee mukaan sopivat tapettiliimat, joilla saat upean tapettisi saman tien liimattua seinään. Tämän helpommaksi tätä ei enää voi tehdä!

  Valokuvaa lempimetsäsi tapettiin

  Vielä muutama vuosi sitten omasta kuvasta tapetin teettäminen oli työn ja tuskan takana. Nyt sen saa muutamassa päivässä netistä tilaamalla. Toki joitakin rajoituksia omasta kuvasta teettämiseen on: kuvan on oltava tarpeeksi laadukas ja suuri, jotta siitä saisi koko seinän kokoisen tapetin. Voit etukäteen käydä Photowallin nettisivuilla katsomassa hinta-arvio tapetista seinän mittojen mukaan.

   

  Valokuvatapetin voi tehdä vaikka omasta maalauksesta, piirustuksesta, lasten piirustuksista jne. Voit vaikka valokuvata oman lempimetsäsi ja teettää siitä tapetin huoneeseen, näin voit saavuttaa saman luonnonrauhan omassa kodissasi kuin luonnossa liikkuessasi. Myös Photowallin valmiissa valikoimissa on aivan mahtavia luontokuvia, ihan kotimaisista koivumetsistä, kuusimetsistä sekä tietysti upeita maisemia ulkomailta.

  Canvastaulu nopeasti ja edullisesti omasta kuvasta

  Photowallin canvas-tauluvalikoimissa on myös todella paljon erilaisia, satoja erilaisia kuvia. On kukkia, taidetta, modernia taidetta, luontokuvia, eläimiä, kaupunkeja, ihmisiä, lapsia, rakennuksia, historiaa... Lisäksi omasta kuvasta voit teettää mitä vain haluat. Kuvan laatu ei canvas-taulussa ole niin tarkka. Lisäksi voit aina teettää canvastaulun esimerkiksi omasta maalauksestasi tai piirustuksestasi.

   

  Myös canvastaulun hinta-arvion voit käydä tekemässä Photowallin nettisivuilla. Esimerkiksi 100x100 senttimetrin kokoinen taulu ilman kehyksiä maksaa noin sata euroa, mikä ei ole paljoa, kun hintaa vertaa muiden markkoiden hintoihin ja taulun kokoon! Kehykset voit tilata toki samalla, mikä tekee reilu 50 euroa lisää. Mutta toki voit aina ripustaa canvastaulun seinälle ilman kehyksiäkin.

   

  Muista, että canvastaulu omasta kuvasta on aivan loistava lahja esimerkiksi lapselle, rippilapselle tai ylioppilaalle, miksei myös häälahjaksi!

  Photowall tilaus ja toimitus

  Photowallin nettikaupassa asiointi on todella nopeaa ja helppoa. Omasta kuvasta teettäminenkin on tehty todella helpoksi, luet vain ohjeet tarkasti, niin tiedät mitä sinun tulee tehdä omalle kuvallesi ennen lataamista. Photowallissa voi maksaa luottokorteilla tai verkkopankissa. Toimitus luvataan ilmaiseksi ja jopa 1-4 päivässä!

  Seuraa tältä sivulta Photowallin tarjouksia ja alennuskoodeja! Niillä voit saada rahanarvoisia säästöjä ja alennuksia.
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun