Fotoyks

Fotoyks

122.9
(12)
 • Myös tilaaminen lahjaksi on mahdollista
 • Määräalennukset tilauksen suuruudesta riippuen jopa -22% (yli 25 euroa)

  Fotoyks on täysin suomalainen kuvakauppa, joka on jo vuodesta 1976 lähtien auttanut suomalaisia muistamaan elämänsä suuria sekä myös hieman pieniä hetkiä. Aiemmin Fotoyksin sloganina toiminut "Hyvät kuvat nopeasti" pätee edelleen. Kuvatuoteyritys Fotoyks tarjoaa monipuolisen valikoiman valokuvia kehitettyinä parhaille ja laadukkaimmille Kodak-valokuvapapereille. Yrityksen toimipisteitä löydät verkosta ja pääkaupunkiseudulta. Tilaukset toimitetaan nopeasti verkosta ostaessa, mutta äärimmäisessä hopussa, fyysisistä myymälöistä osa kuvista voi saada jopa heti mukaan tai viimeistään tunnin kuluttua.

  Kuvatuoteyritys Fotoyks työllistää reilut 20 kuvatuoteammattilaista ja yritys on 100 % suomalainen. Suomalaisuudessa on se hyvä puoli, että yritys kertoo sivuillansa tarkat toimitusajat ja milloin tilaus on valmis. Suomalaisuus mahdollistaa myös sen, että asiakas näkee valmiin tilauksesi ensiksi ja vasta tämän jälkeen maksaa. Fotoyks tarjoaa myös erinomaista asiakaspalvelua niin netissä kuin fyysisissä liikkeissäkin.

  Laaja valikoima kuvatuotteita

  Fotoyks kuvakauppa tarjoaa laajan valikoiman kuvatuotteita. Perinteisten kuvien kehityksen ja passikuvien lisäksi tarjolla on myös paljon muutakin, trendikästä ja modernia kuvatuotetta. Kuvakirja on erinomainen tapa säilyttää muistosi värikkäinä ja kirkkaina mahdollisesti jopa tuleville sukupolville tai sivilisaatioille. Kuvakirjan kokoaminen kuvatuoteyritys Fotoyksin sivuilla on hauskaa ajanvietettä, jossa aika lentää kuin siivillä. Valikoimasta löytyy monia kuvakirjapohjia, jotka avustavat kirjan luonnissa. Lopulta asiakas kuitenkin pystyy muokkaamaan kirjansa juuri itsensä näköiseksi. Loistava Loisto-kirja on A4-kokoinen ja sivuja siihen voi liittää jopa kaksisataa. Kannetkin pystyy kuvittamaan omilla muistoilla. Oivallisessa Oivassa kansi on vuorostaan yksivärinen ja kova. Kannessa olevasta aukosta voi kurkistaa seuraavalle sivulle. Maksimaalinen sivumäärä on maltillisempi 64. Mainio-kirja on nimensä mukaisesti erinomainen valinta. Kirja valmistetaan muista vaihtoehdoista poiketen pehmeillä kansilla. Kartonkinen kansi hyväilee kättä ja kuvien selaaminen on aistikasta nautintoa usealla tasolla.

  Kalenterin tilaaminen omilla kuvilla on myös helppoa kuvatuoteyritys Fotoyksistä. Tarjolla on kolme erilaista kalenterityyppiä: nimipäiväkalenteri, vuosikalenteri ja merkintäkalenteri. Vuosikalenteri on näistä selvästi yksinkertaisin, ollen koko kalenteri yhdellä A4- tai A3-luiskalla. Merkintäkalenteri soveltuu parhaiten vaakakuville. Nimensä mukaisesti kalenteriin voi tehdä merkintöjä. Merkinnät voit tehdä jo tilauksen yhteydessä verkossa tai jälkikäteen vaikkapa kynällä tai tussilla, muistilapunkin voi kalenteriin liimata. Kalenterista löydät myös kaikki suomalaiset juhlapäivät, mutta et nimipäiviä. Nimipäiväkalenteri mahdollistaa myös pystysuuntaisten kuvien käytön, joskin myös vaakakuvia voi käyttää tätä kalenteri mallia suunniteltaessa ja kootessa. Kalenterista löydät kaikki suomalaiset nimi-juhla- ja liputuspäivät. Kalentereja on myös tarjolla ruotsiksi.

  Fotoyksistä saat myös ostettua erikoisempia kuvatuotteita. Suosikkikuvan voi nyt painatuttaa paitaan, esiliinaan, ruokalappuun, hiirimattoon tai lasinaluseen. Puinen palapeli komealla maisemakuvalla tai ystävän potretilla on erinomainen lahja. Erikoisin tuote valikoimassa lienee hämmästyttävä ja hämmentävä taikamuki. Taikamuki vaihtaa väriään mustasta valkoiseksi sen pinnan lämmetessä, ja siihen painettu kuva tulee esille. Värimuutoksen takana ei kuitenkaan ole vaarallinen mustamagia vaan pikemminkin viaton ja vaaraton loitsu, joten mukista voi juoda huoletta aamukahvinsa ainakin silloin tällöin ja juhlavissa tilaisuuksissa.

  Tilaaminen

  Fotoyks tarjoaa asiakkaillensa kannustavan kanta-asiakkuusohjelman ja etuasiakaskortin. Kortilla saat myymälöistä etuja kuten 5 % alennuksen normaalihintaisista kuvista ja kuvatuotteista. Kortti myös nopeuttaa asiointia myymälässä. Kuvatuotteiden ostaminen Fotoyksistä on helppoa ja vaivatonta. Omien kuvien liittäminen erilaisiin tuotteisiin on yksinkertaista, ja suunnittelu onkin mukavaa puuhaa. Ostoksesi voit maksaa verkkokaupassa. Toimitustapoja on tarjolla kaksi, nouto liikkeestä ja perusposti. Toimitusaika riippuu hieman tilatusta tuotteesta, mutta tapaa olla vajaa viikko Manner-Suomessa.
  Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun