Smartphoto

Smartphoto

402.6
(40)
  • Nopeat 3-6 päivän toimitukset
  • Runsas valikoima erilaisia kuvatuotteita
  • Paljon alennuksia mm. bonussetelit
  • Ei verkkopankkimaksua

Smartphoto, joka aiemmin tunnettiin nimellä ExtraFilm, on Euroopan johtava valokuvanvalmistaja ja kuvatuoteyritys netissä. Smartphotosta saat kaiken ja enemmänkin. Smartphotossa voit kehittää kuvia, tehdä kuvakirjoja, canvas-tauluja, suurennoksia tai kuvalahjoja kuten kuvamukeja, hiirimattoja, kuvakalentereita tai muita hienoja kuvalahjoja! Taatakseen asiakkaidensa tyytyväisyyden Smartphoto on kehittänyt useita erilaisia kanta-asiakasohjelmia ja -järjestelmiä kuten smartbonus, smarttakuu ja smartdialog. Smartphoto on kaikessa toiminnassaan ottanut aina ympäristöasiat huomioon. Kuvankehitys täyttää kaikki ympäristövaatimukset ja koko prosessi filmirullista tai digikuvista aina valmiisiin tuotteisiin on toteutettu suljettuna kiertona. Valmistusprosessissa käytetty hopea kierrätetään ja energiaa pyritään käyttämään mahdollisimman vähän.

Smartphoto mahdollistaa muistojen kestävän säilymisen ja jakamisen. Kuvaaminen on nykyään, joka paikkaan seuraavien kameroiden ansiosta, helppoa, Kuvia kertyykin elämän huippuhetkistä reilusti varastoon. Nämä kuvat helposti pölyttyvät muistitikuilla tai kovalevyillä, eikä niistä pääse oikeastaan kukaan nauttimaan. Kuvatuoteyritys Smartphoton avulla saatkin kuvasi näkyville monin upein ja mielikuvituksellisin tavoin.

Smartphoto.fi tarjoaa suuren valikoiman

Smartphoto on ryhmitellyt laajan tuotevalikoimansa kuuteen eri kategoriaan. Valloittavien kuvalahjojen avulla onnittelet tai piristät tuttua, sukulaista, ystävää tai rakasta. Voitpa tilata myös itsellesi lahjan. Suosikkikuvasi voit liittää pehmoiseen tyynyyn, mukiin tai puhelimenkuoriin. Häitä tai muita juhlia voit piristää kustomoiduilla juoman etiketeillä. Tarjolla on myös kuvallisia laukkuja ja seinäkelloja. Valokuvasta voidaan myös leikellä palapeli tai useammasta kuvasta jopa muistipeli. Vaihtoehdot ovatkin siis liki rajattomat. Kuvakirjat ovat se perinteinen tapa katsella ja säilyttää kuvia. Toisin kuin tietokoneella, kuvakirja on aina käsillä ja kynnys kuvien selaamiseen matalampi. Smartphotolla on kuvakirjoja tarjolla useissa koissa, kaikki erinomaista laatua ja potentiaalisesti täynnä rakkaita muistoja. Kuvakalenteria parempaa tapaa ei olekaan katsoa suosikkikuvia. Kalenteri keittiön seinällä tai työpaikalla muistuttaa mukavista hetkistä tai rakkaista ihmisistä. Kalentereita on tarjolla monessa mallissa ja koossa Smartphotolla. Valikoima kattaa pöytäkalenterit, seinäkalenterit, pienemmät penaalissa tai laukussa kulkevat päivyrit ja pitkäaikaiset vuosisuunnitelmat. Smartphotolta saat myös monenlaiset valokuvalliset kortit. Kortteja saat useassa eri koossa, yhdellä tai useammalla kuvalla, perinteisenä kaksipuolisena mallina tai taiteltuna. Kuvakortti on mukava yllätys sukulaiselle juhlapyhänä tai kutsuna ystävälle viettämään yhteistä juhlaa. Seinäkoristeita Smartphotolla on tarjota tauluja ja julisteita. Tauluja on muutamaa eri mallia. Canvas-taulu on valmistettu laadukkaasta Canvas-kudoksesta. Vaihtoehtoisia taulumateriaaleja ovat myös akryyli ja alumiini. Valokuvasi saat näyttävästi esille seinälle myös kehystettynä julistekollaasina, julistetauluna tai valokuvajulisteena. Näiden modernimpien tuotteiden lisäksi Smartphotolla on tarjolla perinteisempi tuotekategoria, joka kattaa tyypilliset valokuvausliikkeen tuotteet. Tarjolla on Supreme kuvia, Classic kuvia, julisteita ja Collection 52 -kuvakirja.

Vaivatonta ostamista ja maksamista kortilla tai laskulla

Smartphotosta kuvien ja kuvatuotteiden selaaminen on vaivatonta ja omien tuotteiden suunnittelu yksinkertaista. Voit kotisohvalta suunnitella itsellesi valloittavia kuvatuotteita, jotka varmistavat, että suloisimmat muistosi säilyvät jopa tuleville sukupolville. Smarttakuu varmistaa, että asiakas on aina tyytyväinen tilaamiinsa tuotteisiin. Jos tuotteen laatu ei vastaa asiakkaan odotuksia, hän on oikeutettu saamaan aina uuden vastaavan tuotteen. Kuvatuoteyritys Smartphotossa maksaminen on helppoa ja maksutapoja on paljon tarjolla. Voit maksaa seuraavilla VISAlla ja MasterCardilla tai PayPalilla. Korttien ja Pay Palin lisäksi voit niin halutessasi maksaa laskulla. Laskulla maksaessasi saat ruhtinaallisesti maksuaikaa, jopa 30 päivää. Toimitusaika ja -kulut vaihtelevat tuotteittain.


Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun