Joulukortit netistä

Kauppojen joulukorttivalikoima on usein suppea ja toistaa itseään. Piirretty tonttu tai Joulupukki, punatulkku ja lyhde, reki ja joulukuusi. Kyllähän nämä on jo nähty, eikä tuollaista korttia voi parhaalla tahdollakaan kutsua persoonalliseksi tai omaperäiseksi. Joulukorttien tilaaminen netistä kuvatuoteyritykseltä onkin loistava idea. Saat teetettyä juuri mieleisesi joulukortit suosikkikuvistasi, eikä sinun tarvitse lähteä tekemään taas yhtä ostosta raivostuttavissa jouluruuhkissa, väkipaljoudessa ja loputtomassa hopussa. Joulukorttien suunnittelu onnistuukin nykyään vaikkapa samalla joulupuuroa hämmentäen tai joulutorttuja paistaen. Korttien suunnittelu on mukavaa ja rentouttavaa puuhaa, joka tarjoaa mahdollisuuden hieman hengähtää joulukiireiltä.

Yhteensä: 3 kuvaliikea
Valitse kategoria
X
Canvas-taulut
Hiirimatot
Julisteet
Jääkaappimagneetit
Kalenterit
Kehyskuvat
Kuvakirjat
Kuvakortit
Kuvamukit
Lahjakortit
Palapelit
Paperikuvat
Puhelinkuoret
Seinäkellot
Tyynyt
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Joulukortit on nopea tehdä myös omista digikuvista

Joulukortin teettäminen omista valokuvista tai kuvista on helppoa ja vaivatonta puuhaa. Verkossa on lukuisia yrityksiä, jotka tarjoavat tällaisen palvelun sivuillaan. Vistaprint saattaa olla yksi näistä kuvatuoteyrityksistä. Yrityksen sivuilla pystyt suunnittelemaan erilaisia kortteja ja tarjolla lienee myös pohjia, jotka soveltuvat joulukortteihin. Joulukortit saat varmasti ostettua muun muassa Ifolorilta, Smartphotosta tai Eirikuvalta.

Joulukortit omista digikuvistaIfolorilta korttien ostaminen on vaivatonta ja mukavaa. Joulukorttien suunnittelu omista kuvista tai valokuvista on hauskaa ajanvietettä ja Ifolorin sivut tekevät jokaisesta asiakkaasta ammattitaitoisen korttien laatijan. Joulukortit ovat yksilöllisiä ja toivotukset välittyvätkin suoraan sydämestä, kun kortin tekoon on nähty hieman enemmän vaivaa. Erilaisia pohjia on tarjolla runsaasti, joten pystyt toivottamaan hyvää Joulua niin hengellisesti kuin myös maallisemmalla tavalla.

Smartphotolla on runsas valikoima kortteja. Ensiksi asiakkaan täytyy päättää kortin koko ja mahdollinen taitos. Kortin reunoja on myös mahdollista pyöristää. Smartphoton korttikoot alkavat pienoisesta 8,50 x 5,00 cm mallista ja jatkuvat aina suureen 21,00 x 15,00 cm kokoon asti. Perinteisen kuvakortin voi lähettää myös neliskulmaisena ja panoraamana. Paperi on tässä mallissa puolimattainen ja 300 gramman laadukas painopaperi. Näyttävän ja yksilöllisen joulukortin lisäksi saat Smartphotolta myös ylelliset kirjekuoret, jotka sopivat kortin henkeen ja tyyliin. Smartphotolta korttien tilaaminen omilla kuvilla tai valokuvilla on helppoa ja käy kuin joulupolkka.

Eirikuvan Kuvakortit ovat kooltaan 10 x 20 cm. Korttimalleja valikoimasta löytyy niin pysty- kuin vaakamallisina. Joulukortit on tulostettu aidolle valokuvapaperille. Erilaisia valmiita pohjia on tarjolla yli viisikymmentä, usealla eri kielellä. Erilaiset tyylit sopivat niin hartaan kuin maallisemman joulun juhlintaan ja toivottamiseen. Tämän lisäksi tarjolla on erilaisia yksiosaisia sekä kaksiosaisia taitettavia kortteja, jotka asiakas itse pystyy muokkaamaan jouluiseksi tervehdykseksi.

Joulukorttien tilaaminen on yksinkertaista

Joulukorttien tilaaminen omilla kuvilla tai valokuvilla on uskomattoman helppoa ja vaivatonta. Verkkokaupat ovat suunnitelleet sivunsa niin, että korttien suunnittelu ei vaadi koodaajan ammattitaitoa tai Jobin kärsivällisyyttä. Itse asiassa korttien suunnittelu on mukavaa ajan viihdettä, johon voivat osallistua sekä perheen pienimmät että suurimmat sekä kaikki siltä väliltä. Korttien tilaaminen omilla kuvilla on helppoa myös johtuen runsaista maksu- ja toimitustapavaihtoehdoista. Toimitusajat tapaavat vaihdella muutamasta päivästä aina kahteen viikkoon, joten korttien ostoa ei kannata jättää viimeiseen adventtiin. Kuvatuoteyritys Photoboxista tilaus onnistuu mahdollisesti jopa vailla toimituskuluja. Jos tilauksen loppusumma ylittää 25€, tarjoaa Photobox jouluhengessä toimituksen täysin korvauksetta. Ifolorilla ja monella muulla kuvatuoteyrityksellä toimitusajat vaihtelevat riippuen tilatusta tuotteesta. Kortit pyritään postittamaan kolmen päivän sisällä tilauksesta. Ostokset voi useimmiten maksaa yleisimmillä maksukorteilla ja verkkopankissa. Jotkut yritykset hyväksyvät myös laskun ja osamaksun. PayPal on varsinkin suurempien ja kansainvälisten yritysten keskuudessa yleinen maksutapavaihtoehto.

Joulukorttien tilaaminen netistäEi yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun