Suosituimmat digituotteet

Lue lisää suosituimmista digituotteista alta. Löydät samasta yhteydestä myös yritykset josta saat kyseisiä kuvatuotteita.

Kuvatuotteet omista digikuvista

Kuvakirja on uusi ja valloittava tapa nauttia omista kuvista. Kuvakirjan kokoaminen on vaivatonta, helppoa ja ennen kaikkea mukavaa. Siinä missä vanhanaikaisista albumeista kuvat irtoilivat tarrojen ja liiman pettäessä, kuvakirja sen kun kestää, mahdollisesti jopa tuleville sukupolville. Kuvakirja pystyt laatimaan monen eri yrityksen sivuilla, mutta suosituimpia lienevät Photobox ja Ifolor. Kolmas, varsin itsestään selvä vaihtoehto on poikkeaminen kotimaisen Kuvatkirjaksi-yrityksen kotisivuilla. Kuvatuoteyritysten valikoimat ovat verkossa erittäin kattavat ja tarjonnasta löytyy kirjoja moniin eri tarpeisiin. Tarjolla on monia pohjamalleja, joilla kirjaa elävöitetään ja muokataan. Kuvakirja on erinomainen lahjaidea, joka ilahduttaa varmasti lahjansaajaa.

Digikuvista paperikuvat, canvastaulut ja kalenterit

Paperikuvien teettäminen digikuvista on äärettömän helppoa ja vaivatonta verkossa. Verkosta löydät mittavanvalikoiman kuvatuoteyrityksiä, jotka valmistavat ja toimittavat valokuvia asiakkaillensa. Härmäläisillä markkinoilla tunnetuimmat tällaiset yritykset lienevät Smartphoto, Ifolor Fotoyks, Eirikuva ja Photobox. Kuvatuotteita valmistavat yritykset pystyvät verkkokaupoissaan tarjoamaan ainutlaatuisen ja verrattoman mukavuuden lisäksi kattavan valikoiman erilaisia kuvavaihtoehtoja, kokoja ja pinnoitteita. Tarjolla on usein montaa viimeistelyä, kiiltävää ja mattaa. Tavallisin kuvakoko on edelleen kymppikuva eli 10 x 14 - 15 cm. Verkkosivuilla onnistuu myös epätarkan kuvasi laadun parantaminen. Kuvat toimitetaan asiakkaalle varsin nopeasti. Toimitusajat ovat vaihtelevat usein muutamasta päivästä noin viikkoon. Ostokset voi maksaa monilla tavoin, tavallisimmin maksukortilla tai verkkopankissa.

Canvastaulu vaikkapa omakuvalla tai kauniilla maisemalla on erinomainen sisustuksellinen elementti. Canvastaulun tilaaminen ja suunnittelu verkossa on nykyään äärettömän helppoa ja miellyttävää ajanvietettä. Taiteilijaksi ryhtyminen ei olekaan koskaan ollut aivan näin helppoa. Canvastauluja voit ostaa lukuisasta osoitteesta verkosta, mutta suosituimmat valmistajat lienevät Ifolor, Smartphoto ja Photobox. Yhden suuren kuvan sijasta voit myös mahduttaa canvakseen useamman kuvan ja luoda siihen jännittävän kollaasin. Canvastaulut painetaan korkealaatuiselle kankaalle, jonka jälkeen kangas pingotetaan puukehykseen. Pingotuksen jälkeen taulu on valmis ripustettavaksi ja ihailtavaksi. Canvaksia on tarjolla useissa eri koissa. Pienimmät canvakset tapaavat olla noin 20 x 30 cm ja valikoiman suurimmat taulut vuorostaan liikkuvat massiivisissa mitoissa kuten 80 x 120 cm.

Kalenterit on nykyään helppo kuvittaa omilla kuvilla, eikä kenenkään enää tarvitsekaan tyytyä tuijottamaan kuukausittain vaihtuvaa järvimaisemaa, metsälintua tai ilkosillaan keimailevaa naikkosta tai pullistelevaa ukkoa. Verkosta voit tilata mitä erilaisimpia kalentereita. Tarjolla on kalenteria seinälle, pöydälle, penaaliin, käsilaukkuun, kotiin, työpaikalle tai autotalliin. Kalenterin pystyt suunnittelemaan juuri omiin tarpeisiisi sopivaksi. Voit lisätä kalenteriin tärkeitä päiviä tai vähentää siitä turhanpäiväisiä. Kalenterista voi käydä ilmi kaikki suomalaiset tai vaikkapa ruotsalaiset juhlapäivät, nimipäivät tai ei mitään näistä. Kalenterin tilaaminen ja suunnittelu on helppoa sekä mukavaa verkkokauppojen sivuilla. Valmiiden pohjien ja mallien avulla kuka tahansa pystyy luomaan erinomaisen kalenterin niin omaan käyttöön kuin lahjaksikin.

Yhteensä: 2 kuvaliikea
Valitse kategoria
X
Canvas-taulut
Hiirimatot
Julisteet
Jääkaappimagneetit
Kalenterit
Kehyskuvat
Kuvakirjat
Kuvakortit
Kuvamukit
Lahjakortit
Palapelit
Paperikuvat
Puhelinkuoret
Seinäkellot
Tyynyt
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Julisteet omista kuvista

Julisteet valmistuvat verkossa omista kuvista helposti ja vaivatta. Suosikissa tai muissakaan lehdissä on harvemmin julisteita todellisista arjen sankareista ja tämä epäkohta on nykyään helposti korjattavissa. Jos siis haluat sisustaa huoneesi onnistuneimmilla selfieillä eli omakuvilla, kannattaa surffata nopeasti verkon kuvatuoteyritysten sivuille. Julisteen voi toki laatia myös muunlaisista omista kuvista, kuin omakuvasta. Verkossa julisteen suunnittelu on yksinkertainen ja palkitseva proseduuri. Laadukkaan ja uniikin julisteen laadit nopeasti ja vaivattomasti. Suosituimmat sivut julisteiden suunnitteluun lienevät Ifolor, Smartphoto ja Eirikuva. Verkkokaupasta saat julisteet useimmiten nopealla toimituksella. Toimitusajat vaihtelevat liikkeittäin ja tilauksittain muutamasta päivästä pariin viikkoon. Lisämaksusta toimitusta usein pystyy nopeuttamaan.

Kutsukortit omista kuvista

Kutsukorttien teettäminen verkossa vaikkapa omista valokuvista tai kuvista on helppoa ja vaivatonta puuhaa. Verkossa on lukuisia kuvatuotteita valmistavia yrityksiä, jotka tarjoavat tällaisen palvelun sivuillaan. Mieleenpainuvia kutsukortteja saat ostettua muun muassa Ifolorilta, Smartphotosta tai Eirikuvalta. Korttien ostaminen verkosta on vaivatonta ja mukavaa. Oli juhlien syy sitten synttärit, häät tai konfirmaatio, korttien suunnittelu ikiomista kuvista tai valokuvista on hauskaa ja piristävää ajanvietettä. Verkkosivujen suunnitteluohjelmat ja työkalut tekevät jokaisesta asiakkaasta ammattitaitoisen korttidesignerin. Kutsukortteja on tarjolla useissa eri koissa ja lopulta vain asiakkaan oma mielikuvitus on rajana korttia suunniteltaessa. Niin vapaat kädet verkkosivujen suunnitteluohjelmat kuluttajalle antavat.

Kiitoskortit

Kun juhlat on viimein juhlittu ja arki koittaa, on aika muistaa henkilöitä, jotka osallistumisellaan tai vain muistamisellaan osallistuivat juhliin. Lahjasta tai osallistumisesta kiittäminen ei toki ole ainoa kiitoskortin käyttötapa, mutta ilmeisen yleisin. Verkossa on lukuisia yrityksiä, jotka tarjoavat kiitoskortteja sivuillaan, mahdollistaen vaivattoman kiittämisen. Kiitoskortteja saat tilattua muun muassa tunnetuilta kuvatuotteita valmistavilta yrityksiltä kuten Ifolor, Smartphoto ja Eirikuva. Kiitoskortit ovat yksilöllisiä ja näin kiitos lähtee suoraan kiittäjän sydämestä. Verkkokaupoissa on valtaisa valikoima erilaisia pohjia osuvalle kiitoskortille. Nämä pohjat soveltuvat mitä erilaisimpaan kiittämiseen. Voit kiittää osallistumisesta, ihan vain olemassa olosta, muistamisesta tai likimain mistä tahansa.

Yhteensä: 2 kuvaliikea
Valitse kategoria
X
Canvas-taulut
Hiirimatot
Julisteet
Jääkaappimagneetit
Kalenterit
Kehyskuvat
Kuvakirjat
Kuvakortit
Kuvamukit
Lahjakortit
Palapelit
Paperikuvat
Puhelinkuoret
Seinäkellot
Tyynyt
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Kuvamukit

Kuvamuki on keittiön persoonallisin astia, tai kaipa tuo riippuu myös muusta keittiökalustostakin. Kuvamuki on varmasti mieluisa lahja vaikkapa tupaantuliaisissa tai oikeastaan missä tahansa juhlissa. Ei ole juhlaa, joka ei paranisi kuvamukilla. Muki on myös oiva tilaisuus osoittaa kuinka korkealuokkainen ja järkkymätön huumorintajusi tai tyylitajusi on. Kuvamukeja on kuvatuotteita valmistavien yritysten verkkokaupoissa tarjolla montaa mallia. On arkista mukia ja hieman juhlavampaa. Sitten on vielä taikamuki. Taikamuki muuttuu lämmetessään mustasta valkeaksi. Samalla mukiin painettu kuva ilmestyy esille. Taikamuki tuo omistajalleen valtavasti kadehtivia ja ihailevia katseita, tai vie hänet inkvisition kuultavaksi. Riippuen missä ja milloin taikamukista kahviaan tai muuta juomaa nauttii.

[[kauppavertailu:smartphoto, photobox]]

Käyntikorit

Käyntikortilla pystyt vaikuttamaan yrityksesi tai itsesi imagoon. Nykyään käyntikorttien ostaminen netistä on vaivatonta ja kannattavaa. Verkossa on lukemattomia kuvatuotteita valmistavia yrityksiä, jotka tarjoavat laadukkaita ja helposti erottuvia käyntikortteja asiakkaillensa. Verkossa valikoima on kivijalkaliikkeitä laajempia ja pystyt kustomoimaan korttisi juuri sellaiseksi kuin haluat. Geneeristen korttien lisäksi tarjolla on myös uskomatonta laatua ja ainutlaatuista designia. Jos haluat, että käyntikorttisi on mieleenpainuva eikä pakan pohjimmaiseksi painuva, kannattaa panostaa erottuviin lisäefekteihin. Tällaisia silmille hyppääviä efektejä ovat muun muassa kohdelakkaus, kohopainatus tai metallinhohto. Kerros hohtoa, ripaus visuaalista mielenkiintoa ja hyppysellinen käsinkosketeltavaa laatua, niistä se massasta erottuminen on tehty.

[[kauppavertailu:ifolor, smartphoto, photobox, fotonetti, eirikuva]]

Hääkutsut

Häiden lähestyessä on aika miettiä, minkälaiset kutsukortit juhlavieraille halutaan lähettää. Kauppojen geneeriset ja tylsät kortit ovat varmasti helppo ja vaivaton ratkaisu juhlijalle, joka haluaa mennä siitä missä aita on likimain jo kaatunut. Mikäli kuitenkin haluat nähdä hieman vaivaa kutsukorttien suunnittelussa, kannattaa hääkutsut suunnitella ja tilata verkossa. Juhlavia kutsukortteja saat ostettua muun muassa Ifolorilta, Smartphotosta tai Eirikuvalta. Näyttävän ja yksilöllisen hääkutsun viimeistelet ylellisellä kirjekuorella, jotka sopivat kortin henkeen ja tyyliin kuin nakutettu. Verkossa hääkutsujen suunnitteleminen ja tilaaminen on helppoa, vaivatonta ja turvallista. Sivuilta löytyvät mallit ja pohjat mahdollistavat kutsujen teon monenlaisiin häihin, oli sitten juhlien teema perinteinen tai hieman modernimpi, jopa erikoinen.

[[kauppavertailu:ifolor, smartphoto, photobox, fotonetti, eirikuva,fotoyks]]

Digituotteet lyhyesti

 

 Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun