Digikuvien teettäminen

Digikuvien teettäminen verkossa on helppoa ja vaivatonta. Enää asiakkaan ei tarvitse kierrellä keskustan ja kauppakeskusten lukuisia valokuvaliikkeitä, hintoja ja tuotteiden laatua vertaillen, vaan tämä kaikki onnistuu kotisohvalta virvoitusjuomaa siemaillen. Verkkokaupat pystyvät tarjoamaan ainutlaatuisen mukavuuden lisäksi laajan valikoiman erilaisia kuvavaihtoehtoja, kokoja ja pinnoitteita. Verkossa pystyt myös itse parantamaan kuvasi laatua liki ammattimaisella tasolle. Toisaalta jos sinun peukkusi on turhan lähellä kämmentä, kun tietokoneohjelmia pitää käyttää, on tarjolla mahdollisuus tilata kuvia ilman minkäänlaista kustomointia. Digikuvien tilaus ja maksaminen onnistuu kokonaisuudessaan vaikkapa poreammeesta.

Yhteensä: 2 kuvaliikea
Valitse kategoria
X
Canvas-taulut
Hiirimatot
Julisteet
Jääkaappimagneetit
Kalenterit
Kehyskuvat
Kuvakirjat
Kuvakortit
Kuvamukit
Lahjakortit
Palapelit
Paperikuvat
Puhelinkuoret
Seinäkellot
Tyynyt
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Suuri valikoima digikuvaliikeitä

Verkko kätkee suuren määrän yrityksiä, jotka tarjoavat asiakkailleen kuvatuotepalveluita, kuvien kehitystä ja tulostusta. Suomen markkinoilla tunnetuimmat tällaiset yritykset lienevät Fotoyks, Smartphoto, Ifolor ja Photobox. Valikoima on näillä jokaisella yrityksellä laaja sekä hintataso varsin matala. Osa yrityksistä on jo siirtynyt liiketoiminnan painotuksessaan ainakin osittain pois kuvien kehittämisestä ja keskittynyt korkeamman jalostusasteen tuotteisiin, kuten vaikkapa kuvakirjoihin, kuvalahjoihin ja erilaisiin tauluihin.

Fotoyks tarjoaa laadukkaat valokuvat. Kodak Pictures -valokuvien valmistuksessa käytetään parhaita mahdollisia materiaaleja sekä edistyksellistä Noritsu-kuvalaboratoriotekniikkaa. Käytössä on myös koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökunta. Fotoyksistä voit tilata kuvat 10 x 8 cm koosta alkaen aina 30 x 90 cm kokoon saakka.

Digikuvien teettäminen paperikuviksi
Kuvatuoteyritys Smartphotossa itse kuvavalikoima saattaa olla hieman kilpailijoita suppeampi. Valikoimasta löytyy Classic kuvat ja Supreme kuvat. Classic on tavanomainen kuvamalli, jonka koko on 10 x 14 - 15 cm. Supreme kuvia on tarjolla monissa koissa. Voit valita tutun 10 x 14 - 15 cm koon lisäksi myös suuremman 13 x 17 - 19 cm koon. Classic kuvista eroten, asiakas voi myös valita mattapinnan, valkoiset reunat ja kehyksen. Kuvissa käytetään Supreme paperia.

Ifolorilla on liki jokaista kuvakokoa tarjolla niin mattana kuin kiiltäväpintaisena vaihtoehtonakin. Perinteinen kymppikuva on valikoiman pienin kuvakoko Ifolorilla. Mitaltaan se on 10,2 x 10,2 cm - 15,3 cm. Ifolorin valikoiman keskikokoiset kuvakoot ovat 11,4 x 11,4 cm - 17,1 cm ja 12,7 x 12,7 cm - 19,0 cm. Näistä suurempaa kuvakokoa on tarjolla ainoastaan kiiltäväpintaisena. Ifolorin valikoimassa suurin kuvakoko on 20,3 x 20,3 cm - 30,6 cm.

Photoboxilla, kuten muissakin liikkeissä, on tarjolla tavallisia kymppikuvia. Kymppikuvan kokohan on tuttu 10 x 15 cm. Valikoimasta löytyy myös hivenen suurempi koko 11 x 15 cm. Näissä koissa paperina käytetään laadultaan riittävää Fuji Archive tai Kodak Edge valokuvapaperia. Lisähinnasta asiakas saa kuviensa pohjaksi laadukkaamman Kodak Royal tai Fuji Supreme -paperin. Tällöin myös tilauksen käsittelyaikaa nopeutetaan vuorokauteen. Suuremmissa kuvakoissa tilaus käsitellään aina 24 tunnissa ja kuvat tulostetaan samaiselle, laadustaan tunnetulle Kodak Royal tai Fuji Supreme –valokuvapaperille. Photoboxilla asiakkaille tarjolla olevat kuvakokovaihtoehdot ulottuvat aina jättimäisiin kokoihin 15 x 20 - 21 cm ja 20 x 27 - 30 cm. Valinnan varaa maisemakuvaajalle lisää myös mahdollisuus tilata panoraamakuvia.

Digikuvien tilaaminen

Digikuvien tilaaminen verkossa on helppoa ja vaivatonta. Maksutapavaihtoehtoja verkkokaupoissa on runsaasti ja toimitus tapaa olla nopea. Toimitusajat vaihtelevat muutamasta päivästä aina kahteen viikkoon. Kuvatuoteyritys Photoboxista tilaaminen onnistuu jopa vailla toimituskuluja, jos tilauksen loppusumma ylittää 25 euroa. Ifolorin toimitusajat vaihtelevat riippuen tilatusta tuotteesta. Digikuvat pyritään postittamaan kolmen päivän sisällä tilauksesta.

Digikuvien tilaaminnen tiivistetystiEi yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun