Digikuvien hintavertailu

Verkossa myytävien digikuvien hintavertailu on hivenen hankalaa, koska kilpailevilla yrityksillä ei ole, luultavasti tietoisesti, täysin samoja tuotteita tarjolla valikoimissansa. Erot tarjonnassa tosin ovat varsin pieniä, mutta maallikon on vaikea arvioida muutosten vaikutusta kokonaiskuvaan. Toisaalta verkkosivuilla käytössä oleva ohjelma, joka mahdollistaa kuvien lataamisen ja muokkauksen, vaihtelee myös sivuittain. Toisella sivulla siis samat kuvat saattavat muokkautua ennennäkemättömän upeiksi, kun taas toisella sivulla kuvaajan amatööritausta paistaa vahvasti otoksista lävitse, teit sitten netissä mitä tahansa.

Yhteensä: 2 kuvaliikea
Valitse kategoria
X
Canvas-taulut
Hiirimatot
Julisteet
Jääkaappimagneetit
Kalenterit
Kehyskuvat
Kuvakirjat
Kuvakortit
Kuvamukit
Lahjakortit
Palapelit
Paperikuvat
Puhelinkuoret
Seinäkellot
Tyynyt
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Photobox

Digikuvien hintavertailuPhotoboxin tavallisimmat digikuvat ovat tarjolla koissa 10 x 15 cm ja 11 x 15 cm. Näiden kuvien kappalehinta on 0,14 € / kuva. käsittelyaika on maksimissaan 4 päivää. Valittavana on Fuji Archive tai Kodak Edge -valokuvapaperi, ja kehityksen laatu on kiiltävä. Lisähinnasta paperiksi saa laadukkaan Kodak Royal tai Fuji Supreme -valokuvapaperin, ja tilauksen käsittelyaika nopeutuu 24 tuntiin. Tämä kustantaa 2 €. Muissa kuvakoissa tilaus käsitellään aina 24 tunnissa, ja käytössä on laadukas aito Kodak Royal tai Fuji Supreme -valokuvapaperi. Valokuvan kappalehinta kasvaa luonnollisesti koon mukaan, kuitenkin pykälittäin. 9 - 10 x 13 cm koossa kuvan hinta on 0,10 €. Hieman suuremmat 10 - 11 x 15 maksavat yhdeltä kuvalta 0,14 €. 13 x 17 - 18 cm kuvakoko maksaa 0,70€ ja 15 x 20 - 21 cm on hinnaltaan 1,1 €. Photoboxin suurimmat kuvat eli koot 20 x 27 - 30 cm maksavat 2,40 € kuvalta. Panoraamakuvien hinnat ovat alkaen 4,95 €. Photoboxilla pääset halvempiin kappalehintoihin prepaid-kuvapaketeilla. Varsinkin isoja kuvia ostettaessa hinnan alennus on merkittävä ja saattaa jopa puolittaa hinnan. Kuvatuoteyritys Photoboxista tilaaminen on helppoa sekä vaivatonta ja mikä parasta, mahdollisesti jopa vailla toimituskuluja. Toimitus on nopea ja kuten mainittua useassa tapauksessa vielä ilmaista. Jos tilauksen loppusumma ylittää 25 €, tarjoaa Photobox toimituksen täysin korvauksetta. Toimitusajat ovat pääsääntöisesti nopeat ja vaihtelevat muutamasta päivästä aina kahteen viikkoon.

Smartphoto

Smartphotossa kuvavalikoima vaikuttaaa suppeammalta. Tarjolla on Classic kuvat ja Supreme kuvat. Classic kuva on perinteinen kuvamalli koossa 10 x 14 - 15 cm. Toimitusajaksi yritys lupaa maksimissaan seitsemän työpäivää ja toimituskulut ovat alkaen 2,95 €, Classic kuvat ovat hinnaltaan 0,09 € / kuva. Supreme kuvia on tarjolla eri koissa. Classic kuvasta tutusta 10 x 14 - 15 cm koon lisäksi tarjolla on suurempi 13 x 17 - 19 cm. Classic kuvista eroten valittavina on mattapinta, valkoiset reunat ja kehykset. Kuvissa käytetään Supreme valokuvapaperia. Pienempien Supreme kuvien hinta on 0,12 € / kuva ja suurempien 0,49 € / kuva. Toimitus taataan ainakin päivää nopeammin kuin Classic kuville.

Ifolor

Ifolorilla on liki jokaista kuvakokoa tarjolla sekä mattana että kiiltäväpintaisena. Pinnoitteen kiiltävyys ei vaikuta kuvan hintaan. Perinteinen kymppikuva on pienin kuvakoko. Mitoiltaan se on 10,2 x 10,2 cm - 15,3 cm. Yhden kuvan hinta tässä koossa maksaa Ifolorilla 0,19 €. Tästä suuremmat tarjolla olevat kuvakoot ovat 11,4 x 11,4 cm - 17,1 cm ja 12,7 x 12,7 cm - 19,0 cm. Jälkimmäistä kuvakokoa on tarjolla ainoastaan kiiltäväpintaisena. Yksittäisen kuvan hinta näissä koissa on 0,29 € ja 0,49 €. Ifolorin suurin kuvakoko on v20,3 x 20,3 cm - 30,6 cm. Tämän kokoinen kuva maksaa 2,95 €. Ifolorin toimitusajat vaihtelevat riippuen tilatusta tuotteesta ja vaihtelevat parista päivästä aina vajaaseen pariin viikkoon. Digikuvat pyritään postittamaan kolmen päivän sisällä tilauksesta.

Digikuvien hintavertailu lyhyestiEi yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun