Canvastaulujen tilaaminen omista digikuvista

Canvastaulu omalla kuvalla on erinomainen sisustuksellinen elementti. Canvastaulun tilaaminen verkosta on nykyään äärettömän helppoa. Monet kuvatuotteita valmistavat yritykset tarjoavat sivuillaan näitä erinomaisen kauniita ja persoonallisia taide-esineitä. Taiteilijaksi ryhtyminen ei olekaan koskaan ollut näin helppoa. Canvastaulun teettäminen on hauskaa ja innostavaa! Sen sijaan että kiertäisit erilaisia taidenäyttelyitä ja -huutokauppoja, kannattaa nyt suosiolla surffata verkkoon ja ryhtyä canvastaulujen tekoon. Pystyt luomaan hurmaavia muotokuvia, kauniita maisemakuvia ja mielenkiintoisia sommitelmia kotosohvalta, varsin vähällä vaivalla. Verkkosivujen kehittyneet ja modernit työkalut ja apuvälineet varmistavat, että sinä onnistut ainutlaatuisen taulun luomisessa.

Yhteensä: 2 kuvaliikea
Valitse kategoria
X
Canvas-taulut
Hiirimatot
Julisteet
Jääkaappimagneetit
Kalenterit
Kehyskuvat
Kuvakirjat
Kuvakortit
Kuvamukit
Lahjakortit
Palapelit
Paperikuvat
Puhelinkuoret
Seinäkellot
Tyynyt
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Canvastauluja voit teettää useassa verkkokaupassa

Digikuvista canvastauluCanvastauluja voit ostaa monesta osoitteesta verkosta, mutta suosituimmat valmistajat ovat Ifolor, Smartphoto ja Photobox. Canvastauluja valokuvasta on tarjolla useita eri kokoja, vaihtelevin hinnoin. Voit myös mahduttaa canvakseen useamman kuvan ja luoda siihen jännittävän kollaasin.

 Ifolorilla teet upean taulun omasta valokuvasta helposti ja äärettömän nopeasti. Tauluja on tarjolla seitsemää eri kokoa. Pienin koko on 20 x 30 cm ja suurin vuorostaan 75 x 100 cm. Näistä kahdesta ja niiden välille jäävästä viidestä vaihtoehdosta uskoisi löytyvän sopivan kokoinen canvastaulu jokaiselle seinälle. Valikoimassa on myös paljon erilaisia kehysmalleja, jotka sopivat niin lahjaksi kuin omallekin seinälle. Ifolorin canvastaulu painetaan korkealaatuiselle kankaalle, jonka jälkeen se pingotetaan puukiilakehykseen. Tämän jälkeen taulu on ripustusvalmis ja valmis ihailtavaksi.

Smartphoto tarjoaa hieman suuremman kokovalikoiman canvastauluja kuin Ifolor. Valikoimien suurin ero on Smartphotolta löytyvä jättimäinen canvas, kooltaan 80 x 120 cm. taulut painetaan korkealaatuiselle canvakselle. Hieman tavallista canvasta kalliimpi Canvas Deluxe on painettu vedenkestävälle korkealaatuiselle canvaskankaalle. Kangas on sitten pingoitettu 4 cm paksuiseen puukehykseen. Valikoiman perinteisemmässä canvastaulussa käytetään ainoastaan kahden senttimetrin paksuista kehystä.

Photoboxillakin on canvaksissa kaksi eri laatuvaihtoehtoa. Klassinen canvas painetaan 280 g / m² kankaalle. Klassikko kehystetään 1,8 cm paksulla puukehyksellä ja sitä on tarjolla kuudessa eri koossa. Deluxessa käytetään 320 g / m² puuvillaa, ja sen kehys on 3,7 cm paksu. Kokoja on tarjolla sama kuusi eri vaihtoehtoa. Deluxe-taulun mukana toimitetaan valmis ripustussysteemi. Photoboxilta voit ostaa canvastaulun myös kollaasina. Canvaksen laaduksi voit tällöin valita kumman tahansa Deluxen tai Klassikon. Kollaasiin valitaan ensiksi erillinen pohjamalli laajasta valikoimasta. Tämän jälkeen pohjan päälle voi asetella haluamansa määrän kuva- ja tekstikehyksiä. Kollaasin avulla pystyt luomaan ainutlaatuisen ja elegantin taideteoksen.

Helppoa ostamista

Canvastaulun tekeminen omista kuvista on helppoa ja nopeata. Photoboxin, Smartphoton ja Ifolorin sivuilla laadit upeita ja valloittavia tauluja alta aikayksikön. Verkkokaupasta ostaminen on aivan yhtä vaivatonta, kuin itse taulun tekeminenkin. Useimmat verkon kuvatuoteyritykset tarjoavat monia eri maksutapavaihtoehtoja. Maksukortilla tai verkkopankissa maksaminen ovat varmasti tavallisimmat tavat, joilla ostokset maksetaan. Maksutapojen kirjoa kuitenkin kasvaa jatkuvasti. Yhä useammat yritykset hyväksyvät myös osamaksun tai laskulla maksamisen. Mobiilimaksu ja Pay Pal ovat vielä kovin harvinaisia maksutapoja suomalaisissa verkkokaupoissa, mutta vaikuttavat yleistyvän jatkuvasti.

Verkkokaupat toimittavat ostoksensa varsin nopeasti. Tilatusta tuotteesta riippuen, toimitusaika kuvatuoteyrityksillä vaihtelee muutamasta päivästä kahteen viikkoon. Johtuen canvastaulujen suhteellisen suuresta työmäärästä ja koosta, taulujen toimitusaika sijoittuu liikkeillä lähemmäs kahta viikkoa, kuin kahta päivää. Toimitusmaksu ei yleensä verkkokaupassa sisälly ostoksen hintaan, vaan lisätään laskun loppusummaan. Jotkut, joskin hyvin harvat, kuvatuoteyritykset tarjoavat ilmaisen toimituksen riittävän suurista tilauksista. Photobox tarjoaa ilmaisen toimituksen ostoksillesi, jos tilaus ylittää loppusummaltaan 25 euroa.

Canvastaulujen tilaaminen netistä tiivistetystiEi yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun